Ο παράδεισος των κυριών: Ο Ρένος καρφώνει την Βικτώρια

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Ρένος καρφώνει την Βικτώρια

Συγκλονιστικός συνεχίζεται ο Παράδεισος των κυριών και στα επόμενα επεισόδια καθώς η Βικτώρια προδίδεται από τον Ρένο και οι εξελίξεις τρέχουν.

Η σειρά του Alpha κοντράρει στα ίσα τον ανταγωνισμό στην τηλεθέαση. Τα όσα πρόκειται να δούμε στη συνέχεια, μάλιστα, καθώς η σειρά φτάνει στο τέλος της αναμένονται με αγωνία.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ρένος καρφώνει τη Βικτώρια

Ο Σίμος πληρώνει δύο κουκουλοφόρους να βάλουν φωτιά στο κατάστημα «Ολυμπία» για να καταστραφεί οικονομικά ο Ντίνος. Πράγματι αυτό γίνεται όμως η Δάφνη έχει δει τον Σίμο να μιλάει με τους κουκουλοφόρους αφότου ξεσπάει η φωτιά και δίνει κατάθεση στην αστυνομία.

Ο Ντίνος καταστρέφεται για ακόμη μία φορά και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ενώ η αστυνομία του λέει να κάνει μήνυση στον Σίμο κάτι που κάνει.

Στο μεταξύ ο Σαρηγιάννης προσπαθεί να πείσει τον Ρένο πως ο μόνος τρόπος να γλιτώσει τη θανατική ποινή είναι να «δώσει» τον Σίμο. Ο Ρένος, έντρομος, υποδεικνύει στην αστυνομία που είναι κρυμμένο το όπλο των φόνων στο σπίτι του. Ο εντοπισμός του όμως θα δείξει τα δακτυλικά αποτυπώματα της Βικτώριας και η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή της έχει ξεκινήσει.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό