Ο Παράδεισος των Κυριών: Όλα όσα θα δείτε στα πρώτα επεισόδια της σειράς

Ο Παράδεισος των Κυριών: Όλα όσα θα δείτε στα πρώτα επεισόδια της σειράς

Αντίστροφα για την μεγάλη της πρεμιέρα έχει αρχίσει να μετράει η νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, ο «Παράδεισος των Κυριών», που αναμένεται να μπει δυναμικά στη μάχη για την τηλεθέαση.

«Ο Παράδεισος των κυριών», η υπερπαραγωγή του Alpha στη μυθοπλασία αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού και μας ταξιδεύει στα 60’ς, με το Sportime να σας έχει ενημερώσει ήδη για τα όσα θα δείτε στα πρώτα επεισόδια.

Στο επίκεντρο των πρώτων επεισοδίων αναμένεται να βρεθεί ο Αριστείδης Γέρακας (Μιχάλης Σαράντης), ο οποίος είναι ο συνιδιοκτήτης του «Παραδείσου των κυριών» και συνέταιρος του Ντίνου.

Έμαθε ότι ήταν υιοθετημένος μετά τον θάνατο των γονιών του, όταν του κληροδότησαν το κτίριο του «Παραδείσου» και προσπαθεί χωρίς να έχει μιλήσει σε κανένα να βρει τις ρίζες του.

Έχει τον έλεγχο των οικονομικών της επιχείρησης ενώ ο Ντίνος ασχολείται περισσότερο με το δημιουργικό- εμπορικό κομμάτι.

Άνθρωπος κλειστός και μετρημένος, προσπαθεί να συνεχώς να προσγειώσει και να συγκρατήσει τον Ντίνο, με τον οποίο, παρά την συγκρουσιακή τους σχέση, τους ενώνει ισχυρή φιλία και αδερφική αγάπη.

Ακόμη ένα πρόσωπο που αναμένεται να παίξει τον δικό της καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις θα είναι η Ντέπυ Βλαστού (Τραϊάνα Ανανία), η οποία είναι πρώην Σταρ Ελλάς και αρραβωνιαστικιά του Αριστείδη.

Κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη στα 18 της για να πάρει μέρος στα καλλιστεία. Φιλόδοξη, υπεράνω και σίγουρη για τον εαυτό της, συμμετείχε σε κάποιες ταινίες και δοκίμασε και την τύχη της στο τραγούδι σε κάποιες Αθηναϊκές πίστες, αλλά σταμάτησε να επιδιώκει να ακολουθήσει κάποια καριέρα απ’ όταν γνώρισε τον Αριστείδη.

Τον Αριστείδη τον αγάπησε πραγματικά και ήταν μαζί του πριν ακόμη φτιάξει τον «Παράδεισο» όμως τον τελευταίο καιρό έχει απογοητευτεί μαζί του γιατί έχει αντιληφθεί ότι δεν ήταν η προτεραιότητά του.

Θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής και θυμώνει όταν δεν της δίνουν την «δέουσα» σημασία.

Ο παράδεισος των κύριων – Το πρώτο trailer της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό