Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος η Λιζέτα – Έτσι την παγιδεύουν – Χαμός με Αμαλία και Μιράντα

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος η Λιζέτα – Έτσι την παγιδεύουν – Χαμός με Αμαλία και Μιράντα

Στη σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» μας περιμένουν νέα δράματα και ανατροπές καθώς ο Άγης αγνοείται και η Λιζέτα ήρθε για να αναστατώσει κι άλλο τη ζωή του Ντίνου.

Αρχικά ο Άγης εντοπίζεται στο σπίτι της Δάφνης κάτι το οποίο γνώριζε η Βικτώρια. Όταν ο Χριστόφορος μάθει ότι αυτή ήξερε και τον άφηνε να λιώνει στην αγωνία για τον γιο του τη διώχνει από το σπίτι κακήν κακώς. Ο Άγης αποφασίζει να γυρίσει ξανά στη Γεωργία όμως βρίσκεται αντιμέτωπος με την Αμαλία και τον Μάρκο.

Στο μεταξύ η Λιζέτα κάνει τα πάντα για να αποδείξει στον Ντίνο ότι η μικρή Ειρηνούλα είναι παιδί τους. Ο Ντίνος όμως δε το πιστεύει και έχει πολύ βάσιμες αμφιβολίες για το παιδί που ξαφνικά του παρουσίασε η Λιζέτα. Όμως ήδη η Λιζέτα έχει ανοιχτό μέτωπο με την Βικτώρια η οποία είναι αυτή που της «δάνεισε» το παιδί και της ζητάει νέα χρήματα.

Η Αμαλία βλέπουμε να πλησιάζει την Μιράντα η οποία είναι στεναχωρημένη με την απόφαση του Ντίνου να φύγει Αμερική. Όταν ρωτήσει για τον Ντίνο η Μιράντα θα γίνει έξαλλη και θα τη σοκάρει λέγοντας της με κάθε λεπτομέρεια όλα τα δεινά που περνάει το τελευταίο διάστημα.

Ένα από αυτά συνεχίζει να είναι η πρώην γυναίκα του από την οποία ο Ντίνος θα ζητήσει να κάνουν και οι τρεις μαζί με το παιδί εξετάσεις αίματος για να αποδειχθεί ότι είναι παιδί του. Ο Ντίνος αποδεικνύεται ότι δεν έχει ίδια ομάδα αίματος με το παιδί όμως η Λιζέτα τηλεφωνόντας σε ειδικό του εξηγεί ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Όταν έρχεται η σειρά της να κάνει εξετάσεις όμως θα κάνει τα πάντα για να το αποφύγει.

Για όλες τις εξελίξεις από τον «Παράδεισο» αλλά και όλων των αγαπημένων σας σειρών επισκεφτείτε το Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό