Ο Παράδεισος των κυριών: Τέλος Μάρκος και Πιπίτσα – Ο Αποστόλης παρακολουθεί την Βικτώρια

Ο Παράδεισος των κυριών: Τέλος Μάρκος και Πιπίτσα – Ο Αποστόλης παρακολουθεί την Βικτώρια

Συνεχίζει να καθηλώνει ο Παράδεισος των Κυριών στον Alpha, με τις εξελίξεις μάλιστα να αναμένονται συγκλονιστικές!

Η νέα δραματική σειρά εποχής αποτελεί, πέρα από τον Σασμό, ένα από τα πιο… δυνατά χαρτιά του καναλιού αλλά και γενικά της prime time ζώνης στην τηλεθέαση.

Ήδη όπως διαβάσατε στο Sportimeο Άγης πιάνει στα πράσα Χριστόφορο – Βικτώρια όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα συναρπάσει.

Στα επόμενα επεισόδια, ο Ντίνος προσπαθεί να πάρει απαντήσεις από τη Μιράντα για τη σχέση της με τον Θανάση. Η Μιράντα κρύβει τα σημάδια της κακοποίησης και επιστέφει στη δουλειά, αλλά ένα έμπειρο μάτι θα τα εντοπίσει.

Τα προβλήματα παράλληλα στον γάμο του Μάρκου φουντώνουν και η Πιπίτσα αναγκάζεται να τον εκβιάσει με τρόπο που τον εξοργίζει. Η Βικτώρια πείθει τον Χριστόφορο να στριμώξει τον Ντίνο, ενώ η σχέση τους για πρώτη φορά κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Τέλος, ο Αποστόλης παρακολουθεί στενά τη Βικτώρια και ο Πάρης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στον Ντίνο, ενώ εκείνος προσπαθεί να σταματήσει τον Θανάση από το να διαφύγει στο εξωτερικό… Θα τα καταφέρει άραγε;

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό