Ο παράδεισος των κυριών: Θέλουν νεκρό τον Πάρη

Ο παράδεισος των κυριών: Θέλουν νεκρό τον Πάρη

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Συγκλονιστικές εξελίξεις φέρνει ο παράδεισος των κυριών στη συνέχειά του με τη σειρά του Alpha να αποδεικνύει καθημερινά ότι έχει πολύ βάθος στην πλοκή της με πολλά μέτωπα να μένουν ανοιχτά.

Η σειρά η οποία προβάλλεται λίγο πριν από τον Σασμό, το μεγάλο χαρτί του καναλιού, έχει κερδίσει το κοινό και σημειώνει καθημερινά υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση.

Tα λαμπερά εγκαίνια του «Παράδεισου» είναι όλο και πιο κοντά. Το όνειρο του Αριστείδη και του Ντίνου πραγματοποιείται ακόμη και χωρίς τον ένα από τους δύο εδώ.

Η μητέρα της Μιράντας μαθαίνει κάτι το οποίο τη σοκάρει και την οδηγεί στο να ζητήσει βοήθεια από ένα άτομο. Αυτό το άτομο μπορεί να βάλει τον αστυνόμο Χρηστίδη σε μεγάλους μπελάδες με ένα στοιχείο την ώρα που εκείνος συνεχίζει την προσπάθεια ενοχοποίησης του Ντίνου.

Ο Μάρκος προσπαθεί να συνετίσει το αφεντικό του. Ο Σωτήρης ανακαλύπτει κάτι το οποίο τον προβληματίζει βαθιά και ζητάει εξηγήσεις από τον Ντίνο για αυτό που έμαθε. Την ίδια ώρα η Αμαλία αρνείται οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Ντίνο.

Πάρης και Αμαλία δέχονται έντονες πιέσεις για να προχωρήσουν τον γάμο τους. Ο Πάρης όμως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο έχοντας να αντιμετωπίσει έναν επικίνδυνο εχθρό που τον θέλει νεκρό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό