Ο παράδεισος των κυριών: Θλιβερή αποκάλυψη της Κούλας για τον Στέφανο

Ο παράδεισος των κυριών: Θλιβερή αποκάλυψη της Κούλας για τον Στέφανο

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις από τη συνέχεια της σειράς του Alpha με τα νέα «Ο Παράδεισος των κυριών spoiler» να φέρνουν αποκαλύψεις.

Ο «Παράδεισος» συνεχίζει να σημειώνει εξαιρετικά νούμερα στην τηλεθέαση με τη σειρά να έχει πάρει το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν του χρόνου συνεχίζοντας την κυριαρχία του Alpha στην μυθοπλασία.

Στα προσεχή επεισόδια βλέπουμε την Βικτώρια να σοκάρεται από την ξαφνική εξέταση που τη βάζουν να κάνει ο Χριστόφορος με τον Άγη. Ο ψεύτικος τραυματισμός της είναι εκτεθειμένος όμως η αδίστακτη γυναίκα κρατάει την ψυχραιμία της την ώρα της εξέτασης. Ο γιατρός όμως θα μπορέσει να καταλάβει το ψέμα της ή θα… τη γλιτώσει ξανά;

Την ίδια ώρα στο σπίτι της οικογένειας Βασιλείου η Όλγα είναι έτοιμη να υποδεχτεί μια ξεχωριστή βραδινή επίσκεψη χωρίς να ξέρει όλα τα δυσάρεστα που θα ακολουθήσουν.

Το θέμα της Γεωργίας με το παιδί έχει αναστατώσει την οικογένεια των Γιαννόπουλων με την Πιπίτσα να αναλαμβάνει δράση. Η Κούλα όμως θα κάνει μία πολύ θλιβερή αποκάλυψη στον Στέφανο.

Ο Βύρωνας ανακοινώνει κάτι πολύ ευχάριστο σε Μιράντα και Ντίνο που τους κάνει να δουν επιτέλους το φως στο τούνελ. Ένας άντρας μπαίνει στο δωμάτιο του Χρηστίδη και ο σκοπός του δεν είναι καλός. Ο Σωτήρης συνεχίζει να αναζητά τη Λιζέτα. Θα καταφέρει να τη βρεί;

Για όλες τις εξελίξεις από τον «Παράδεισο» αλλά και όλων των αγαπημένων σας σειρών επισκεφτείτε το mediatime.gr.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Δείτε τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό