Ο Ποπολάρος στη ΔΕΘ !

Ο Ποπολάρος στη ΔΕΘ !

Ο Ποπολάρος στη ΔΕΘ !

Όχι πως δεν θα πήγαινε ο Ποπολάρος στη ΔΕΘ, εδώ τόσοι που παριστάνουν τους πολιτικούς πήγαν… Βέβαια, τα κανάλια της επαρχίας των Αθηνών μας έθαψαν, αλλά για αυτό υπάρχει η επικοινωνία μας από εδώ, καθώς άλλωστε, κομμένους από παντού μας έχουν, εκτός από την φιλόξενη Θρακικά Αγορά. Παρακάτω, ακολουθούν κάποια από τα σημαντικά που είπε ο Ποπολάρος από το βήμα της ΔΕΘ, ξεφωνίζοντας την παρούσα πολιτική σκηνή:

«Συντρόφισσες και σύντροφοι και οι άλλες, οι «τρελές», καθότι ημείς είμαστε politically correct, αν στις ομιλίες τους Μητσοτάκης και Τσίπρας έλεγαν μερικά τουλάχιστον από τα ονόματα των σύγχρονων κοτζαμπάσηδων που απομυζούν και μονοπωλούν την ελληνική οικονομία, ενώ την ίδια ώρα χειραγωγούν την πολιτική, θα σας έλεγαν πως η παρουσία μας εδώ δεν έχει νόημα. Αλλά, αυτού και όλοι οι άλλοι, μούγκα στη στρούγκα. Θα φορολογηθούν λέει, υποχρέωση από την ΕΕ, με 30% τα υπερκέρδη των διυλιστηρίων για να φθηνύνει το πετρέλαιο.  Ναι, αλλά την επόμενη στιγμή θα τα επιστρέψουν για να κάνουν Βαρδινογιάννης και Λάτσης την μείωση στο πετρέλαιο θέρμανσης και προσοχή, θα «φορολογήσουν» τα δικά μας τα λεφτά με τα οποία πληρώνουμε τα υπερτιμημένα καύσιμα. Κάτι ανάλογο γίνεται με την ηλεκτρική ενέργεια. Ο Ποπολάρος λοιπόν, προτείνει, μεταξύ άλλων:

Να μισθώσει το κράτος πολλά πετρελαιοφόρα και να κουβαλάνε κατά 49% ρωσικό πετρέλαιο, έτσι δεν καταπατούνται οι κυρώσεις, για να πέσουν οι τιμές στα καύσιμα. Έτσι κάνουν οι Έλληνες εφοπλιστές.

Για τους λαθρομετανάστες, να τους αναλάβει ο στρατός και η αστυνομία και ως τροχαία να κάνει τα δικά της καθήκοντα, καθότι Σικάγο γίναμε.

Για το δημογραφικό, από ένα κουτί βιάγκρα σε κάθε οικογένεια. Και να μην κάνουμε παιδιά, θα το ευχαριστηθούμε. Επίσης από 500 ευρώ σε κάθε οικογένεια που θα κάνει δυο παιδιά.

Για την οικονομία στο ηλεκτρικό στο δημόσιο το καλοκαίρι, να μοιραστούν βεντάλιες σε χιλιάδες λαθρομετανάστες, για να τους κάνουν αέρα και μην τα κάνουν αέρα μόνοι τους και δεν δουλεύουν.

Για την εκπαίδευση, σε γυμνάσιο και λύκειο, να διδάσκεται 10 ώρες την εβδομάδα η ιταλική Αναγέννηση, μήπως και ξελαμπικάρει το μυαλό μας από τα 400 χρόνια σκλαβιάς και απομακρυνθούμε από την Ανατολία, όπου ανήκουμε σήμερα.

Σε κάθε Δήμο, να λειτουργεί τμήμα δημοτικής αστυνομίας αρχιτεκτονικής και ευπρέπειας στο ντύσιμο και στην συμπεριφορά. Παράλληλα, ο ΕΝΦΙΑ να πάει στους Δήμους και πληρώνει ο καθένα με βάση την αξία του κτίσματος και όχι να την γλυτώνουν οι βιλούχοι λόγω ζώνης.

Για αδικήματα υπεξαίρεσης δημόσιου χρήματος, να εισαχθεί στην δικαιοσύνη η τιμωρία με πίσσα και πούπουλα. Θα μου πείτε τώρα, που θα βρούμε τόσες κότες για τα φτερά και που τόση πίσσα από την ώρα που δεν έχουμε να βουλώσουμε τις τρύπες στους δρόμους; Ε, θα αναπτύξουμε την παραγωγή πουλερικών, να έχουμε να τρώμε και κρέας, καθότι με την ακρίβεια που υπάρχει, πολύ μακαρόνι έχει πέσει.

Για την φορολογία, να εισαχθεί το αμερικάνικο σύστημα, έσοδα μείον έξοδα και ότι μένει φορολογείτε. Έτσι όλοι θα παίρνουν αποδείξεις και θα σταματήσει και αυτό το αστείο της δήθεν μεσαίας τάξης, την οποία με αυτά τα χαρακτηριστικά, μόνο στην Ελλάδα την βρίσκεις.

Τα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας να μειωθούν σε τέσσερα, συμπεριλαμβανόμενου ένα κρατικού, ώστε να σταματήσει το ελληνικό φαινόμενο οι ατάλαντοι οι μοντέλες και οι μοντέλοι να ξεκοκαλίζουν τα δικά μας λεφτά από την διαφήμιση και παράλληλα, να έχουμε ποιοτική και όχι πεοτική τηλεόραση.

Για τα επόμενα 20 χρόνια, δήμαρχοι, περιφερειάρχες και βουλευτές, να εκλέγονται μόνο για δυο θητείες, ώστε να σταματήσουν οι άρπες και οι βούτες.

Να επανέλθουν άμεσα τα πλαστικά καλαμάκια και όχι να τρέχουμε στα παζάρια για να πάρουμε και να τα κουβαλάμε στον κόρφο μας όπως κάποτε τον Ριζοσπάστη και την Αυγή. Όλες οι ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρείες μπύρας και άλλων αλκοολούχων και αναψυκτικών, καθώς και εμφιαλωμένου νερού, να πληρώνουν το 10% του φόρου, μπας και γλυτώσουμε από τις πολυεθνικές, αλλά και να τα πίνουμε πραγματικά υπεύθυνα.

Αυτά για να μην σας κουράζω, άλλωστε τα υπόλοιπα τα διαβάζεται εδώ και χρόνια από εδώ. Και κάτι ακόμα, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, όταν πάτε για ύπνο, να κλείνετε το wifi, ξέρετε πόσο καταναλώνει το λαμπάκι του ρούτερ… θα έχουμε συχνές διακοπές, άσε που θα πέσει έξω ο οικογενειακός προϋπολογισμός».

Να διαβαστεί μόνο από άνδρες

Ο Ποπολάρος συμπονάει, άλλωστε ομοιοπαθής και ο ίδιος, τους παντρεμένους τώρα που άρχισε το gntm. Το καλό είναι πως το έχουν δυο φορές την εβδομάδα, το κακό η μεγάλη διάρκεια και η ώρα προβολής. Και άντε τώρα που τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι στην αρχή, όμως Νοέμβριο αρχίζει το μουντιάλ και αλλοίμονο σε όσους διαθέτουν μόνο μια τηλεόραση. Θα υπερισχύσει η Καγιά και η φρυδού. Οπότε κάντε τα κουμάντα σας όσοι έχετε μια τηλεόραση, καθώς πλησιάζει η black Friday και όσο να πεις θα υπάρχουν φτηνές τηλεοράσεις. Με λίγη οικονομία, καμιά μπύρα λιγότερη, αν γίνεται, κάτι από το φαγητό, κάτι από τις εξόδους, θα αγοράσετε δεύτερη τηλεόραση. Η σύζυγος να βλέπει τις μοντέλες και εμείς τα μοντέλα του γηπέδου. Οι άλλες την θεά Καγιά και εμείς την θεά του ποδοσφαίρου την μπάλα. Προσοχή μόνο, στις περικοπές εξόδων, μην βάλετε και το δώρο εορτής ονόματος ή γενεθλίων της συζύγου, καθότι ούτε με τρεις τηλεοράσεις στο σπίτι θα δείτε μπάλα.

Να γλυτώσουμε και από το αστείο του φωτισμού

Τώρα με τα μέτρα μείωσης της κατανάλωσης ρεύματος στο δημόσιο και στην αυτοδιοίκηση, θα γλυτώσουμε και από τους ανούσιους φωτισμούς κτιρίων και άλλων χώρων σε εορτασμούς παγκοσμίων ημερών, δήθεν συμβάλλοντας για να λυθεί ένα πρόβλημα ή δήθεν συμπονώντας συνανθρώπους μας. Είναι πολύ υποκριτικό, υπεροπτικό και συνάμα κοροϊδία να δείχνεις πως ενδιαφέρεσαι, ενώ στην πραγματικότητα να μην σου καίγεται καρφί.

Όπως με την «Τσανάκλειο»

Εντωμεταξύ, να μην βιαζόμαστε με το παλιό δικαστικό μέγαρο. Η πορεία είναι προκαθορισμένη, όπως απέδειξε και η υπόθεση της «Τσανάκλειου». Πρώτα, το κτίριο αφήνεται στην τύχη του, αρχίζει εσωτερικά η κατάρρευση και εξωτερικά η καταστροφή του. Όταν η κατάσταση φθάσει στο σημείο που θα χρειαστούν πολλά χρήματα για την αποκατάσταση του, κάτι μπορεί να γίνει. Πάντως πως της ξέφυγε της Ντόρας ερχόμενη από εδώ, μαζί στα άλλα «θα», μπορούσε να προσθέσει ένα ακόμα, για το παλιό δικαστικό. Άραγε, οι πολιτικοί της φίλοι τοπικά, δεν της το ζήτησαν; Αλλά, μήπως της ζήτησαν και κάτι… Εντέλει, μήπως να την πέσουμε σε κανέναν εκατομμυριούχο ευεργέτη και φιλεύσπλαχνο;  Κάπως έτσι θα αποκτήσουμε νέο νοσοκομείο, δεν περισσεύουν μερικά εκατομμύρια και για το δικαστικό;

Καλά που ενδιαφέρετε η Μητρόπολη…

Λοιπόν, για την αξιοποίηση κονδυλίων η Μητρόπολη, για τον τουρισμό η Μητρόπολη με τον θρησκευτικό τουρισμό, για την βοήθεια σε τρίτεκνους και σε μη έχοντες η Μητρόπολη, για το νέο νοσοκομείο, καλά που το ξεκίνησε η Μητρόπολη, ε άμα γινόταν να κατέβει στις εκλογές, θα ξέραμε ποιον να ψηφίσουμε. Άλλωστε μιλούν τα έργα και όχι τα λόγια. Λέτε;  Έτσι και ενδιαφερθεί και λύσει και το κυκλοφοριακό, με τα χίλια…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό