Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος συναντά τον Πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ανεξάρτητης Διαβίωσης

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος συναντά τον Πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ανεξάρτητης Διαβίωσης

Σήμερα, 5 Μαΐου, Ευρωπαϊκή Ημέρα Ανεξάρτητης Διαβίωσης, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η θεσμοθέτηση του Προσωπικού Βοηθού από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτέλεσε την υλοποίηση του αυτονόητου που τόσα χρόνια έμενε στο συρτάρι των προηγούμενων κυβερνήσεων. Αυτό το σπουδαίο βήμα μας δίνει σήμερα πια την δυνατότητα να συζητάμε και σε πολιτικό επίπεδο για την Ανεξάρτητη Διαβίωση αλλά και να μιλάμε με ίσους όρους για την συμμετοχή των ανάπηρων πολιτών στη μόρφωση, στην εργασία, στην ψυχαγωγία, στην καθημερινότητα, στην ποιότητα ζωής, στην ίδια τη ζωή !

Ανεξάρτητη Διαβίωση σημαίνει πλήρης ένταξη των Αναπήρων στην Κοινωνία. Σημαίνει Κανονικότητα. Σε αυτό τον μεγάλο δρόμο που μόλις ανοίχτηκε, είμαστε όλοι μαζί για να κάνουμε το καλύτερο και να μετατρέψουμε τις υποσχέσεις μας σε πράξεις.* Στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό παρευρίσκονταν μαζί η Υφυπουργός, κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Προέδρος του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, κ. Γρηγόρης Πολυχρονίδης, η συναθλήτρια, κ. Κατερίνα Πολυχρονίδη-Πατρώνη, ο Υπεύθυνος Πολιτιστικού Κέντρου Περιστεριού, κ. Μπάμπης Δούναβης, η Παραολυμπιονίκης, κ. Άννα Ντέντα και οι συναθλήτριες, κ. Μαρία και κ. Χριστίνα Ντέντα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό