Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ (Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ) σε Γενική Συνέλευση

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ (Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ) σε Γενική Συνέλευση

Την 26-11-2021 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της τακτικής γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου μας.

Στην Συνέλευση παραβρέθηκαν οι:

Ο Διευθυντής Αστυνομίας Ν. Ροδόπης Ταξίαρχος  κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ Μιχαήλ, το τιμώμενο πρόσωπο και επίτιμος Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου μας ΠΑΛΠΑΝΗΣ Αλκιβιάδης, οι  πρόεδροι των Συνδέσμων: Δράμας κ. ΤΣΟΥΚΑΣ Στέργιος και ο Ταμίας  ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ Βασίλειος, Ξάνθης κ. ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ Θεοφάνης και Αναπλ. Γραμματέας ΡΗΓΑΚΗΣ Γεώργιος, Έβρου ο Γ. Γραμματέας ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κωνσταντίνος, η πρόεδρος του τοπικού τμήματος Διεθνούς Αστυνομίας (I.P.A.) ΣΚΕΥΑ Ζωή και ο Γ. Γραμματέας ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ Δημήτριος, ο ΒΑΛΕΡΑΣ Χρήστος Αντιπρόσωπος Ν. Ροδόπης του Ταμείου Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης, τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στον Σύνδεσμο, ο ΠΑΛΠΑΝΗΣ Αλκιβιάδης και του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.

Ακόμη έγινε ενημέρωση για όλα τα θέματα που μας απασχολούν ( φορολογία αναδρομικών, επαναϋπολογισμός της σύνταξης και προσφυγές).

Επίσης εξειδικευμένα άτομα από τον Ερυθρό Σταυρό, η Κα ΜΠΕΝΑΒΙΔΟΥ Γεωργία και ΣΤΑΥΡΑΚΙΔΟΥ Χριστίνα, παρουσίασαν στα παραβρισκόμενα μέλη σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών.

Στο τέλος έγινε ψηφοφορία, όπου ο Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                          Ο Γεν. Γραμματέας

Τσαβδαρτζής Ιωάννης                               Μπαμπαλής Χρήστος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό