Ο βουλευτής Ροδόπης είχε συνάντηση με τον Θόδωρο Σκυλακάκη στο υπ. Οικονομικών

Ο βουλευτής Ροδόπης είχε συνάντηση με τον Θόδωρο Σκυλακάκη στο υπ. Οικονομικών

Ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ συνάντησε πριν από λίγες μέρες στο υπουργείο Οικονομικών τον Θόδωρο Σκυλακάκη και έλαβε διαβεβαιώσεις για μια σειρά από έργα που πρόκειται να γίνουν στη Ροδόπη από πόρους του ταμείου ανάκαμψης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιλχάν Αχμέτ για την συνάντηση :

Συνάντησα πριν λίγες μέρες στο υπουργείο Οικονομικών τον αναπληρωτή υπουργό, Θεόδωρο Σκυλακάκη με τον οποίο με συνδέει μακρά γνωριμία. Είχα την ευκαιρία να του αναπτύξω την δική μου πρόταση για την ανάπτυξη της Θράκης και της Ροδόπης ειδικότερα, μέσα από την εκμετάλλευση των πόρων του ταμείου ανάκαμψης, την διαχείριση των οποίων έχει ο κ. Σκυλακάκης.

Έλαβα την διαβεβαίωση ότι έχουν προβλεφθεί για την Ροδόπη σειρά εγγειοβελτιωτικών έργων που μπορούν να αλλάξουν την φυσιογνωμία του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή μας. Ζήτησα για μια ακόμη φορά την αποκατάσταση της αδικίας που υπέστη η τάξη των καπνοπαραγωγών και η οποία διαιωνίζεται για τρίτο χρόνο, δυστυχώς από την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Έλαβα την διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση. Επιφυλάσσομαι έως ότου δω πραγματικά αποτελέσματα. Έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκα βουλευτής ότι για μένα προτεραιότητα είναι ο τόπος μου και ο λαός μας.

Και προς αυτή την κατεύθυνση θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε το πολιτικό σύστημα των Αθηνών αντιληφθεί την ανάγκη στήριξης της αναπτυξιακής προοπτικής της Θράκης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό