Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου από τον Ίασμο: Ισχυρό το αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή, συνεχίζουμε μαζί

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου από τον Ίασμο: Ισχυρό το αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή, συνεχίζουμε μαζί

Τον Ίασμο επισκέφθηκε ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου, περπάτησε στην αγορά και το καθιερωμένο παζάρι και σε εγκάρδιο κλίμα συνομίλησε με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες. Κοινή ήταν η αγωνία που του εξέφρασαν για  την ανεξέλεγκτη ακρίβεια και την κερδοσκοπία που κατατρώει  μισθούς και εισοδήματα, που δεν φτάνουν  να καλύψουν το μήνα. Διάχυτη και η αγανάκτησή τους για τα αναιμικά μέτρα της κυβέρνησης που εξανεμίζονται πριν ακόμη δοθούν.

Είχε έναν ουσιαστικό διάλογο σε εγκάρδιο κλίμα για όλα τα μεγάλα θέματα της περιοχής, που εκκρεμεί η λύση τους για χρόνια και παρέμειναν σε στασιμότητα με ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης. Ο βουλευτής  άκουσε με προσοχή τους συνομιλητές του και τις ανησυχίες τους για την εγκατάλειψη της περιοχής, όπως και τα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης των ανθρώπων. Είχε την ευκαιρία να ενημερώσει για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε αυτά τα χρόνια για την ανάδειξη και διεκδίκηση στη Βουλή των προβλημάτων που πλήττουν το αγροτικό  κόσμο, τους κτηνοτρόφους, τους επαγγελματίες, όπως και για τα έργα υποδομών της Ροδόπης, μεταξύ αυτών και το φράγμα της περιοχής. Υπογράμμισε πως σήμερα  μετά από τέσσερα  χρόνια  είναι ισχυρό το αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή, υπενθυμίζοντας  ότι όλα αυτά τα χρόνια  πορεύτηκε με μια αρχή, ότι πάνω από όλα είναι ο τόπος μας και οι άνθρωποι του. Ενώ τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη με την οποία τον περιβάλουν οι απλοί άνθρωποι ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης και με τη βεβαιότητα ότι συνεχίζουμε μαζί για ανάγκες του τόπου. Ο βουλευτής είχε την χαρά να παρακολουθήσει και την εκδήλωση για τα Χελιδονίσματα μαζί με τους δασκάλους και μικρούς μαθητές του Ιάσμου.

Ο βουλευτής τέλος τόνισε την αναγκαιότητα να υπάρξει μία νέα προοδευτική διακυβέρνηση με  άμεση προτεραιότητα την επούλωση των βαθιών πληγών που αφήνουν οι πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης. Καθώς και μια  ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία στη Ροδόπη για την διεκδίκηση των σοβαρών προβλημάτων της περιοχής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό