Ο Δημήτρης Χαρίτου σε χώρους εργασίας ενόψει της γενικής απεργίας της 9ης Νοεμβρίου (fotos)

Ο Δημήτρης Χαρίτου σε χώρους εργασίας ενόψει της γενικής απεργίας της 9ης Νοεμβρίου (fotos)

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου μαζί με τους δημοτικούς  συμβούλους Δήμου Κομοτηνής Ανέστη Στρατιάδη και Γιώργο Λουτατίδη πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου εξορμήσεις σε χώρους εργασίας ενόψει της γενικής απεργίας που έχει προκηρυχθεί για τις 9 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν στην Υπηρεσία Καθαριότητας και στο Δημαρχιακό κατάστημα της Κομοτηνής όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εργαζομένους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με την ακρίβεια σε βασικά αγαθά και την ενέργεια να βρίσκονται στο επίκεντρο της συζήτησης. Όπως και για την ανάγκη να στηριχτούν τα εισοδήματα, με αυξήσεις στους μισθούς και αξιοπρεπείς συμβάσεις εργασίας, προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέλθουν στην ακρίβεια που ροκανίζει τα εισοδήματά τους.

Ο βουλευτής κάλεσε τους εργαζόμενους να μην αποδεχτούν ως αναγκαίο κακό τις πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη που πλήττουν την πλειοψηφία των εργαζομένων, ενώ την ίδια στιγμή μια οικονομική ελίτ επωφελείται από την κρίση κερδοσκοπώντας σε βάρος τους. Τόνισε ότι υπάρχει άλλος δρόμος ουσιαστικής στήριξης των εργαζομένων, της εργασίας, του κοινωνικού κράτους, με τη μείωση των υψηλών έμμεσων φόρων και της προστασίας τους από την κερδοσκοπία των καρτέλ στην ενέργεια και στην αλυσίδα της διατροφής. Τους κάλεσε να πάρουν στα δικά τους χέρια την υπόθεση της διεκδίκησης ενός καλύτερου αύριο με πρώτο βήμα την συμμετοχή τους στην απεργία της 9ης Νοεμβρίου προκειμένου να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό