Οι νικητές και τα αποτελέσματα στον 7ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης τον αγώνα 5χλμ.

Οι νικητές και τα αποτελέσματα στον 7ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης τον αγώνα 5χλμ.

Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε προχθές το πρωί ο 7ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος την Ξάνθη μαζί με τους παράλληλους αγώνες, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία της Xanthi Sport.

Μεγάλος νικητής ήταν ο Αντωνης Παπαδημητρίου από την Χαλκιδική που κάλυψε την απόσταση των 21 χιλιομέτρων σε 1 ώρα, 16 λεπτα και 7 δευτερόλεπτα. Με 1.19.00 το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Κώστας Τριανταφύλλου και με 1.21.50 το χάλκινο ο Κώστας Νικολάου του Παναθηναϊκού. Πρώτη γυναίκα αναδείχθηκε η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου της Stoikos Running Team που τερμάτισε σε 1 ωρα, 25 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον ημιμαραθώνιο με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στον αγωνα πόλης των 5 χιλιομέτρων την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γιωργος Γοατρουδέλης με χρόνο 15 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα. Αρκετά πίσω, στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Βασίλης Παπαδημητρίου με χρόνο 17 λεπτα και 44 δευτερολεπτα ενω τριτος ήταν ο Γιωργος Βλαχάκης που ολοκλήρωσε τον αγωνα σε 18 λεπτά και 3 δευτερολεπτα. Πρώτη γυναίκα ήταν η Αλεξάνδρα Μήλιου του Διομήδη Ξάθης, που τερμάτισε 20 λεπτα και 49 δευτερολεπτα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα 5km με ένα κλικ ΕΔΩ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό