Οι πετυχημένοι επιχειρηματίες εκπαιδεύονται

Οι πετυχημένοι επιχειρηματίες εκπαιδεύονται

Οι πετυχημένοι επιχειρηματίες εκπαιδεύονται

(του Δρ Νέστορα Κολοβού*)

Στην επιχειρηματικότητα, η άγνοια, η αδιαφορία και η έλλειψη γνώσεων κοστίζουν σε χρόνο, σε χρήμα, σε ενέργεια και διάθεση. Oι επιχειρηματίες είναι αυτοδίδακτοι, λειτουργούν εμπειρικά και δεν διαθέτουν τις βασικές γνώσεις για την αγορά και τις επιχειρήσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις τους να υπολειτουργούν και να χάνουν χρήματα, που υπό διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαν να κερδίζουν πιο εύκολα.

Είτε είστε παλαιοί είτε νέοι επιχειρηματίες, για να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά στις ραγδαίες εξελίξεις της αγοράς, όπου το επιχειρηματικό περιβάλλον συνεχώς αλλάζει και ο ανταγωνισμός γίνεται όλο και πιο έντονος,πρέπει να αποκτήσετε νέες γνώσεις, δεξιότητες, εμπειρίες και να αναπτύξετε τις ψυχικές σας αρετές και ψυχικές σας αντοχές. Να μάθετε δηλαδή αυτά που πρέπει μάθετε για να λειτουργήσετε τις επιχειρήσεις σας καλύτερα και να αυξήσετε την κερδοφορία σας.

Ότι πετύχατε μέχρι σήμερα, το πετύχατε με τις γνώσεις που είχατε μέχρι σήμερα. Αν θέλετε να πάτεπαραπέρα θα πρέπει να μάθετε περισσότερα.Ο τρόπος είναι απλός. Μάθετε τι κάνουν άλλοι πετυχημένοι επιχειρηματίες και κάνετε κι εσείς το ίδιο. Έτσιμαθαίνουν οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο. Έτσι βελτιώνουν τη λειτουργία της επιχείρησής τους και αυξάνουν την κερδοφορία τους.

Τα καλά νέα είναι ότι όλα μαθαίνονται. Μπορείτε να τα μάθετε κι εσείς, ξεκινώντας από σήμερα.

Σκεφτείτε: Κάθε μέρα, ούτως ή άλλως είστε στην αγορά. Πηγαίνετε στη δουλειά σας, επενδύετε το χρόνο σας, επενδύετε τα χρήματά σας, την ενέργειά σας, τη διάθεσή σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να μάθετε. Να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις για να λειτουργήσετε την επιχείρησή σαςαποτελεσματικά και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Κερδίζουν περισσότερα αυτοί που γνωρίζουν περισσότερα.Όσες ώρες δουλεύετε κι εσείς, τόσες ώρες δουλεύουν και οι πετυχημένοι επιχειρηματίες. Η διαφορά όμως είναι ότι αυτοί γνωρίζουνΤΙ να κάνουν, ΠΩΣ να το κάνουν και ΓΙΑΤΙ να το κάνουν. Πιο συγκεκριμένα, κάνουν τα σωστά πράγματα, με τον σωστό τρόπο, στο σωστό χρόνο. Γι αυτό και έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Το ίδιο πρέπει να μάθετε να κάνετε κι εσείς!

 

Νέστωρ Ι. Κολοβός

Master Πανεπιστημίου Leeds Μεγάλης Βρετανίας

Διδάκτωρ Γεωλογίας Α.Π.Θ. – Πτυχιούχος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων

Business&LifeCoach

Website:www.nestorkolovos.gr

Emai:info@kozani.net

Τηλ. 6973225228

* Ο Δρ Νέστωρ Κολοβός βοηθάει επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων να βελτιώσουν τη λειτουργία της επιχείρησής τους και να αυξήσουν την κερδοφορία τους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό