Οι πρωταγωνιστές μίας ξεχωριστής μουσικοχορευτικής παράτασης (φωτος)

Οι πρωταγωνιστές μίας ξεχωριστής μουσικοχορευτικής παράτασης (φωτος)

-ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Ωφελούμενοι του συλλόγου ατόμων με νοητική υστέρηση «Άγιοι Θεόδωροι» τραγούδησαν και χόρεψαν αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών

Πρωταγωνιστές μιας ξεχωριστής μιας μουσικοχορευτικής παράστασης ήταν οι ωφελούμενοι του συλλόγου ατόμων με νοητική υστέρηση «Άγιοι Θεόδωροι Ροδόπης». Οι ωφελούμενοι του συλλόγου σε συνεργασία με την μουσική ορχήστρα της 21 ης Ταξιαρχίας, απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών στην παράσταση που δόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουνίου 2024, τραγουδώντας γνωστά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου και παρουσιάζοντας ένα χορευτικό πρόγραμμα βασισμένο στον σύγχρονο χορό σε μουσική του Σταμάτη Σπανουδάκη.
Το μουσικό πρόγραμμα που παρουσιάστηκε είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στο μουσικό εργαστήρι του συλλόγου, το οποίο λειτουργεί συνεχόμενα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Στην συνέχεια παρουσιάστηκε η παράσταση χορού «hyparxis» με πρωταγωνιστές τα παιδιά του συλλόγου, που εκπαιδεύτηκαν στο εργαστήριο σύγχρονου χορού για άτομα με νοητική αναπηρία, που συστάθηκε και λειτουργεί στο σύλλογο από το 2023.
Οι συντελεστές της παράστασης ήταν οι εξής: Χορογράφος: Όλια Μουρουζιδου, εγκατάσταση 3D projection mapping: Αναστάσης Γιαννακάκης από το www.noyolab.com. Η εκτέλεση των χορογραφιών έγινε σε συνεργασία με το τμήμα της Ρυθμικής Ομάδας του τμήματος Σ.Ε.Φ.Α.Α. Ειδικότερα χόρεψαν οι: Μαρία Παρασχάκη, Χριστίνα Παπαπαναγή, Βρυζώνη Μαριάννα, Στέλλα Σταματάκη και Χαριτίνη Κούρκουλου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράστηκαν προς την κοσμήτορα ΣΕΦΑΑ και καθηγήτρια ρυθμικής γυμναστικής Ελένη Δούδα για την υποστήριξή της παραχωρώντας μέλη της ομάδας της για τις ανάγκες της παράστασης.

Ακολουθούν φωτος από την εκδήλωση:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό