Οι πρώτες δηλώσεις του Ορεστιαδίτη ηθοποιού, μετά την… ανόητη φάρσα του για βόμβα

Οι πρώτες δηλώσεις του Ορεστιαδίτη ηθοποιού, μετά την… ανόητη φάρσα του για βόμβα

Τις πρώτες δηλώσεις του σε κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών, έκανε ο Ορεστιαδίτης ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε για την εντελώς ανόητη «φάρσα» που έκανε για τοποθέτηση βόμβας στο θέατρο

Την ίδια ώρα, αρκετοί ηθοποιοί καταδικάζουν αυτή την επιπολαιότητα και ανοησία του, ενώ συνάδελφός του από την παράσταση τον «αδειάζει», αφού δηλώνει πως δεν γνώριζε κάτι.

Ο ταλαντούχος συντοπίτης μας ηθοποιός που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ορεστιάδα, δήλωσε: «Μέσα στην καθημερινότητά μας και την εποχή που ζούμε όλοι λίγο πολύ κάνουμε κάποιες πλάκες. Άλλες φορές πετυχημένες κι άλλες φορές αποτυχημένες κι η πλάκα κρίνεται από τον αποδέκτη κι εκ του αποτελέσματος. Όταν η πλάκα και το αποτέλεσμά της ξεφεύγει από τα στενά όρια του κύκλου που την κάνεις και καλείται η αστυνομία, σταματά να είναι πλάκα και γίνεται σοβαρό».

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης συνέχισε: «Γι’ αυτό ακολουθήθηκαν οι νόμιμες και τυπικές διαδικασίες, όπως έγινε και να διευκρινίσω πως το τηλεφώνημα δεν έγινε προς την αστυνομία και για αυτό βγήκα αμέσως να σας ενημερώσω για αυτό το πράγμα. Πέρασα μια πολύ ωραία κι ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά. Νομίζω ότι έκανα την δήλωση και την έχετε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα, να είστε καλά».

Παράλληλα ο συνάδελφός του, Σταύρος Καλλιγάς τον «αδειάζει»

«Δεν έκανα καμία φάρσα εγώ. Δεν ήξερα κάτι. Ανησύχησα, αλλά λύθηκε γρήγορα. Δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας ούτε για εμάς ούτε για του θεατές», τόνισε ο συνάδερφος του Εβρίτη ηθοποιού Σταύρος Καλλιγάς, που παίζει στην ίδια παράσταση.

 

Η έμπειρη συνάδερφος του Βάσια Τριφύλλη ήταν πάντως πολύ πιο καυστική στην κριτική της: «Τον έδειρε κάποιος; Αυτοί οι τύποι θέλουν 4-5 συνεχόμενα χαστούκια να κουνηθεί το μυαλό τους. Χατζηαγγελάκη μην το ξανακάνεις. Δεν γίνονται τέτοιες πλάκες στο θέατρο, γιατί θα βρεθεί μια τρελή σαν και μένα και θα σε πλακώσει στα χαστούκια».

evros-news.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό