Οι Ψυχοκόρες επέστρεψαν με συγκλονιστικά επεισόδια

Οι Ψυχοκόρες επέστρεψαν με συγκλονιστικά επεισόδια

Η δραματική σειρά εποχής, που καθήλωσε με τον πρώτο κύκλο επεισοδίων της το κοινό, επανήλθε αποκλειστικά στη μικρή οθόνη του ΑΝΤ1+, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Δεκαετία του ’50. Τέσσερα αδελφές μένουν ορφανές κι αναγκάζονται να μετακομίσουν στην Αθήνα για μια καλύτερη ζωή. Όμως καταλήγουν σε ένα «κύκλωμα» που τις χωρίζει και η καθεμία να μπαίνει «ψυχοκόρη» σε διαφορετικό σπίτι αντιμετωπίζοντας το σκληρό πρόσωπο των νέων «οικογενειών» τους. θα καταφέρουν να ενωθούν ξανά;

Οι «Ψυχοκόρες», του ΑΝΤ1+, είναι μια σειρά που εστιάζει μέσα από προσωπικές διαδρομές και ιστορίες, σε εκείνες τις νεαρές γυναίκες οι οποίες σε συνθήκες περίπου δουλείας, καταπίεσης, κακοποιητικών συμπεριφορών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων, για «ένα κομμάτι ψωμί» κι ένα ντιβάνι ή και πενταροδεκάρες, αγωνίζονταν να επιβιώσουν για να συνδράμουν την οικογένεια τους κάνοντας όνειρα για έναν λυτρωτικό γόμο.

Ο πρώτος κύκλος έφερε μεγάλες ανατροπές στις ζωές όλων. Οι αδελφές Πολύζου χωρίστηκαν, η δύναμή τους διασπάστηκε, νέα δεδομένα χτύπησαν την πόρτα τους και τραυμάτισαν την ψυχή και το σώμα τους. Ο δεύτερος κύκλος βρίσκει όλους τους ήρωες να κινούνται σε τεντωμένο σκοινί, άλλοι εν γνώσει τους και άλλοι εν αγνοία τους.

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Στο σπίτι της οικογένειας Αρδίτη, η Βασιλική, προδομένη πικρά από τον Παύλο, συνεχίζει την προετοιμασία για την εισαγωγή της στο κολέγιο. Τίποτα, όμως, δεν την έχει προϊδεάσει για όσα την περιμένουν μέσα στο καλά προστατευμένο περιβάλλον που της παρέχει η ευεργέτιδά της, Μάγια. Όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα, αλλά το τίμημα θα είναι βαρύ. Στο σπίτι της οικογένειας Νότση, η Φρόσω δεν φαντάζεται μέχρι πού μπορεί να φτάσει η λαχτάρα της Ευανθίας να αποκτήσει παιδί. Παραμένει, λοιπόν, εγκλωβισμένη στο σπίτι του Ηλία, έγκυος και απόλυτα αποφασισμένη να κερδίσει ξανά όσα της στέρησαν βίαια, θα καταφέρει, τελικά, να πάρει και πάλι τη ζωή στα χέρια της;

Στο σπίτι της οικογένειας Κοτρώτση, ο Κοσμάς κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προστατέψει το όνομα και την εικόνα της οικογένειάς του, μετατρέποντας τη χρυσή φυλακή, στην οποία η Νέλλα ήταν κλεισμένη για χρόνια, στον προσωπικό της εφιάλτη. Η Δεσποινιώ φεύγει από το σπίτι και γυρίζει νέα σελίδα στη ζωή της στο πλευρό του Τάσου. Όμως παρόλο που όλα μοιάζουν με παραμύθι, θα πρέπει να καταλάβει αργά ή γρήγορα ότι το κακό παραμονεύει σε κάθε της βήμα. Ολομόναχη πλέον, η Μαρίκα αποφασίζει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ανακαλύψει πού βρίσκονται οι αδελφές της και να τηρήσει τον όρκο που έδωσε στη μάνα της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό