Όλα όσα είδε ο “Happy Traveller” Ευτύχης Μπλέτσας στη Σαμοθράκη (+ video)

Όλα όσα είδε ο “Happy Traveller” Ευτύχης Μπλέτσας στη Σαμοθράκη (+ video)

Ένα υπέροχο επεισόδιο της εκπομπής Happy Traveller ήταν αυτό που προβλήθηκε εχθές το απόγευμα από τη συχνότητα του Σκαϊ. Και πως να μην ήταν άλλωστε αφού αφορούσε το όμορφο νησί του Έβρου τη Σαμοθράκη !

Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα μπήκαν οικογενειακώς στο πλοίο από Αλεξανδρούπολη και αποβιβάστηκαν στην Καμαριώτισσα, το λιμάνι της Σαμοθράκης.

Εκεί γνώρισαν την άγρια ομορφιά του νησιού, πειπλανήθηκαν στα σοκάκια της Χώρας αλλά και στο δημοφιλές δημοτικό κάμπινγκ.

Επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο της Παλαιόπολης και θαύμασαν από κοντά  το Ιερό των Μεγάλων Θεών και τον χώρο όπου κατά την αρχαιότητα τελούνταν τα Καβείρια μυστήρια.

Έκαναν πεζοπορία στους πρόποδες του όρου Σάος, βλέπουν τις διάσημες βάθρες και τους καταρράκτες αλλά πήγαν και στην πιο ανατολική παραλία του νησιού, τους Κήπους.

Φυσικά δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν τοπικές σπεσιαλιτέ αφού η Σαμοθράκη φημίζεται και για τη γαστρονομική της ταυτότητα.

Τέλος, βρέθηκαν και στη νότια πλευρά του νησιού που είναι εντελώς διαφορετική και υπάρχει μια τεράστια ειδυλλιακή αμμώδης παραλία και ένα πανέμορφο γραφικό εκκλησάκι σκαρφαλωμένο στα βράχια.

Δείτε το βιντεο που ακολουθεί και σίγουρα θα αγαπήσετε ακόμα πιο πολύ τη Σαμοθράκη:

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό