Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση νέων κάδων

Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση νέων κάδων

Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση νέων πράσινων κάδων χωρητικότητας 770 λίτρων για συμβατικά αστικά και εμπορικά απορρίμματα στην Κομοτηνή στην περιοχή που ορίζεται από τη Χαριλάου Τρικούπη έως τη Νικολάου Ζωίδη και από την ανατολική είσοδο (οδός Σισμάνογλου) μέχρι τη δυτική είσοδο (οδός Υψηλάντου). Επίσης, οι νέοι κάδοι τοποθετούνται στις κεντρικές αρτηρίες, Παναγή Τσαλδάρη, Κοσμίου και Ζυμβρακάκη.
Οι προηγούμενοι κόκκινοι κάδοι, αγοράς του 2020, που αντικαθίστανται ενισχύουν το δυναμικό στις συνοικίες της Κομοτηνής και στους οικισμούς, ανάλογα με τις ανάγκες που διαπιστώνονται.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής μεταφέρει το μήνυμα στους δημότες  «Φροντίζω το περιβάλλον» που αναγράφεται πάνω στους κάδους με τις σχετικές απαγορεύσεις για όσα δεν απορρίπτουμε:

Όχι μπάζα, ανακυκλώσιμες συσκευασίες, κλαδιά, εύφλεκτα υλικά. Γι’ αυτόν τον λόγο, αναγράφεται το τηλέφωνο της Υπηρεσίας 2531022810 και η ηλεκτρονική διεύθυνση dkomot@otenet.gr , για όσους θέλουν να πετάξουν μπάζα και κλαδιά.

Επίσης, τοποθετήθηκαν πρόσφατα στην πλατεία Ειρήνης πέντε λευκοί κάδοι.

Ο Δήμος Κομοτηνής ζητά από τους δημότες και τους επισκέπτες να συμβάλλουν στο έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας για να έχουμε μια πόλη καθαρή. Το πεντάλ στους κάδους επιτρέπει με χέρια καθαρά να ρίχνουμε τα σκουπίδια και στη συνέχεια το καπάκι να παραμένει κλειστό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό