Ολοκληρώνονται τα εκπαιδευτικά δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά από τον Δήμο ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ

Ολοκληρώνονται τα εκπαιδευτικά δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά από τον Δήμο ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου Σχεδίου Δημοσιότητας για το 2020 του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, ολοκληρώνεται η υλοποίηση της δράσης: Β2. Εκπαιδευτικά – Επιμορφωτικά Σεμινάρια με τίτλο «Κέντρου Πολιτισμού & Τέχνης για παιδιά» μέσα από την συμμετοχή τους σε πολιτιστικές και δημιουργικές δραστηριότητες.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα διασκέδασαν και μέσα από το παιχνίδι κοινωνικοποιήθηκαν και απέκτησαν νέες γνώσεις. Ο στόχος του προγράμματος ήταν να δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους, μέσα από παιχνίδια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, που τα βοήθησαν να αναπτύξουν την δημιουργικότητα και τις δεξιότητές τους. Επίσης, το πρόγραμμα αποσκοπούσε στην ενδυνάμωση των παιδιών ως μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, μέσα από τις κατάλληλες ευκαιρίες κοινωνικοποίησης.

Γενικότερα, η δράση προσέφερε μια νότα ψυχαγωγίας και διεξόδου στα παιδιά, από την πλήξη και την ανία, που πολύ συχνά νιώθουν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, λαμβάνοντας τα μέτρα για τη μείωση της διάδοσης και διασποράς του κορονοϊού covid-19.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό