Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στην 18η Τακτική Ανακρίτρια οδηγήθηκε το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί, καθώς το κατηγορητήριο της προσάπτει ότι δολοφόνησε την πρωτότοκη κόρη της ενώ η 9χρονη Τζωρτζίνα νοσηλευόταν.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που από την πρώτη στιγμή της σύλληψης της αρνείται πως ήταν εκείνη που χορήγησε την κεταμίνη που βρέθηκε στο σώμα της Τζωρτζίνας εμμένει στη στάση της.

Στο απολογητικό της υπόμνημα η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε στο χρόνο χορήγησης της κεταμίνης στην άτυχη Τζωρτζίνα. Στο πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια η 33χρονη φέρεται να αναλύει τις θέσεις της, αρνούμενη κατηγορηματικά ότι δολοφόνησε την κόρη της και βάζει στο «κάδρο» γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφτασε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί – Τι θα πει για την Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ θα παραθέσει κι έναν βασικό ισχυρισμό προκειμένου να στηρίξει τα όσα υποστηρίζει περί πιθανότητας λάθους των γιατρών.

Η 33χρονη φέρεται να περιγράφει στο υπόμνημα της ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14:30 το μεσημέρι αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15.10. Σύμφωνα λοιπόν με όσα η κατηγορούμενη υποστηρίζει, εφόσον το παιδί θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί για τη δράση της κεταμίνης σε τέτοια ποσότητα, η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Σχετικά με την ανυπαρξία κεταμίνης στο νοσοκομείο Παίδων, η κατηγορούμενη φέρεται να αντιτείνει πως δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται στην κτηνιατρική και την παιδοχειρουργική.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που συνελήφθη ενώ βρισκόταν ήδη στην ΓΑΔΑ δεν έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς. Σήμερα θα είναι η πρώτη επίσημη τοποθέτηση της μητέρας έναντι των στοιχείων των Αρχών που την κατέστησαν υπόλογη για τον φόνο του παιδιού της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ολοκληρώθηκε η απολογία της – Σε αναμονή της απόφασης ανακριτή-εισαγγελέα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό