Ομολόγησε ο 30χρονος συζυγοκτόνος για το θάνατο της 29χρονης Τζεβριέ

Ομολόγησε ο 30χρονος συζυγοκτόνος για το θάνατο της 29χρονης Τζεβριέ

Ο 30χρονος συζυγοκτόνος νωρίς το πρωί, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, πέρασε  το “κατώφλι” του Δικαστικού Μεγάρου Αλεξανδρούπολης με σκοπό να απολογηθεί για τον θάνατο της άτυχης 29χρονης Τζεβριέ.

Ομολόγησε τελικά την τραγική πράξη του, ο 30χρονος που σκότωσε την νεαρή Τζεβριέ καθώς πριν από λίγο βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης λέγοντας “ζητάω συγνώμη”.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του συζυγοκτόνου κ. Ίλια Μαρινάκη, ο κατηγορούμενος δεν επεδίωκε το αποτέλσμα που επήλθε. Η κατηγορία είναι ανθρωποκτονία  εκ προθέσεως, τα ομολόγησε όλα αναλυτικά, ο ίδιος από το βράδυ είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε λάβει απαγορευμένες ουσίες, δεν κατάλαβε τι έκανε, όμως το έκανε.

Σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε ο συζυγοκτόνος, η κοπέλα μετά τον ξυλοδαρμό βγήκε έξω στην αυλή και όταν επέστρεψε δεν αισθανόταν καλά, το ΕΚΑΒ έκανε μισή ώρα να φτάσει και ο ίδιος την πήγε στο νοσοκομείο. Μάλιστα του ζήτησαν από το νοσοκομείο του ζήτησαν αίμα και βρήκε 15 άτομα μαζί μέσα με τον ευατό του για την σώσουν, όμως τελικα δεν τα κατάφερε η άτυχη Τζεβριέ.

 

Προφυλακίστηκε τελικά ο 30χρονος και ο ίδιος δεν ζήτησε κάποια ελάφρυνση στην ποινή του.

Να τονίσουμε πως ο 30χρονος το μεσημέρι της Παρασκευής, 10 Δεκεμβρίου συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.

Παράλληλα μια νέα διάσταση παίρνει η συγκεκριμένη υπόθεση καθώς η δικηγόρος της οικογένειας της 29χρονης Τζεβριέ, κ. Ανθούλα Ανάσογλου έκανε σημαντικές αποκαλύψεις όμως γράφει και το newsit.gr.

Η δικηγόρος αναφέρει ότι ο δράστης μοιράζονταν την ίδια αυλή με τους γονείς του και θέτει το ερώτημα που ήταν, όταν η κοπέλα ψυχορραγούσε επί 6 ώρες.

Καταγγέλλει επίσης με δήλωσή της, ότι κάποιοι στο νοσοκομείο συγκάλυπταν τον δράστη του φονικού λέγοντας ότι το κορίτσι έπεσε από τις σκάλες.

Αναλυτικά η δήλωση της δικηγόρου οικογένειας θύματος, κ. Ανθούλας Ανάσογλου στο newsit.gr:

«Χθες στο σπίτι των γονιών της κοπέλας, του Μεμέτ και της Χαιρέ μύριζε μέλι κανέλα και ζάχαρη. Ψήνονταν λουκουμάδες για όλο τον κόσμο για την ψυχή της Τζεβριέ.

Δύο νέοι άνθρωποι, γονείς και παππούδες από τρία κορίτσια. Τα δύο πλέον που απόμειναν στη ζωή ήταν εκεί με καλυμμένο το κεφάλι όχι τόσο λόγω θρησκείας αλλά ως ένδειξη πένθους.

Δυστυχώς είχαν να δουν το αγαπημένο τους κορίτσι εδώ και τέσσερα χρόνια. Τους το απαγόρευε ο κατηγορούμενος, ο συζυγοκτόνος. Όσο κι αν ακούγεται παράλογο για τέσσερα χρόνια στον ίδιο δρόμο δεν την άφηνε ούτε να τους συναντήσει. Ούτε να τους μιλήσει ούτε καν να επικοινωνήσει μαζί τους. Το μικρότερο από τα παιδιά της Τζεβριέ είναι τριών χρονών. Οι παππούδες δεν το είχαν δει ποτέ. Ούτε όταν γεννήθηκε. Τους το απαγόρευσε.

Ήταν ο άντρας της και, όπως φαίνεται, στο μυαλό της κοπέλας ήταν ο αφέντης της. Εξάλλου την έκλεψε μέσα απ’ το σπίτι της όταν ήταν 17 χρόνων γιατί ήθελε να κάνουν οικογένεια.

Όμως το κορίτσι το χτυπούσε πολλές φορές και ακόμα πιο πολλές μέχρι που την σκότωσε. Με τους γονείς του ζούσαν στην ίδια αυλή, ίδιο σπίτι θα το πεις.

Και εδώ γεννιούνται ζητήματα και ερωτήματα. Που ήταν οι γονείς του κατηγορουμένου όταν η κοπέλα ψυχορραγούσε επί 6 ώρες; Γιατί δεν κάλεσαν την αστυνομία γιατί δεν κάλεσαν το ΕΚΑΒ γιατί δεν την πήγαν οι ίδιοι στο νοσοκομείο;”

Με αναφορές – φώτο : E-Evros

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό