Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 το μεσημέρι και στο χώρο του ξενοδοχείου Chris & Eve ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδίτη πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας  και του ετήσιου χορού του για τα μέλη και τους φίλους του. Παράλληλα, βραβεύτηκαν παιδιά μελών που εισήχθησαν την περασμένη χρονιά σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.
Σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές, τους μουσικούς αλλά και τον κόσμο που πλαισίωσε θερμά την εκδήλωση. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Ήταν ένα υπέροχο μεσημέρι γεμάτο χαρά, πολύ χορό, και ενθουσιασμό, όπου τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου μας διασκέδασαν με το υπέροχο Μουσικό σχήμα του Δημήτρη Κυριακάκη και όλους τους ταλαντούχους μουσικούς που συνέβαλαν στην αξέχαστη ατμόσφαιρα της εκδήλωσής μας!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους αγαπητούς Επίσημους καλεσμένους που τίμησαν την εκδήλωση μας με την παρουσία τους.
Η παρουσία σας έκανε την εκδήλωση ακόμα πιο ιδιαίτερη και σημαντική. Σας είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξη και την παρουσία σας!
Ένα ιδιαίτερο κομμάτι της σημερινής ημέρας, ήταν η βράβευση των παιδιών των μελών μας με Έπαινο και χρηματικό ποσό, που σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις στην είσοδο τους στα Πανεπιστήμια.
Είναι υπέροχο να βλέπουμε τους νέους μας, να αναδύονται με τόση επιτυχία και να διαπρέπουν στις σπουδές τους!
Συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες για τις επιτυχίες τους!
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας και τους φίλους τού Συλλόγους μας, που συμμετείχαν και συνέβαλαν στη δημιουργία μιας τόσο υπέροχης στιγμής. Ανυπομονούμε για τον επόμενο χρόνο και τις νέες επιτυχίες που θα φέρει!”
Ακολουθούν φωτος από την όμορφη κι επιτυχημένη βραδιά: