Ονειρούπολη Δράμας : Eκεί όπου «ΑγκαλιάΖΟΥΜΕ το όνειρo»

Ονειρούπολη Δράμας : Eκεί όπου «ΑγκαλιάΖΟΥΜΕ το όνειρo»

Ελάτε να ζήσετε το αυθεντικό παραμύθι των Χριστουγέννων στην Ονειρούπολη, εκεί όπου «ΑγκαλιάΖΟΥΜΕ το όνειρο»!

Κάθε χρόνο, αυτή την περίοδο, ενόψει των Χριστουγέννων, της πιο γλυκιάς και τρυφερής γιορτής του χρόνου, με έναν τρόπο μαγικό, η μικρή επαρχιακή πόλη της Δράμας μετατρέπεται σε πρωτεύουσα των Χριστουγέννων όλης της Ελλάδας… Ένα μαγικό πέπλο αστερόσκονης καλύπτει κάθε γωνιά της πόλης και όλα είναι βγαλμένα μέσα από ένα σκηνικό παραμυθιού!

Στον δημοτικό κήπο της Δράμας, η φωτεινή και λαμπερή Ονειρούπολη, με τα πολύχρωμα λαμπιόνια, τα φανταχτερά στολίδια, τους καλαίσθητους οικίσκους και τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό, περιμένει τους μικρούς και μεγάλους φίλους της για να ζήσουν το αυθεντικό παραμύθι των Χριστουγέννων, για να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές στις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ιστορίες και για να γεμίσουν όμορφες αναμνήσεις που θα τους συνοδεύουν για χρόνια…

Εδώ και 18 χρόνια, το θεματικό πάρκο της παραμυθένιας Ονειρούπολης είναι απόλυτα συνυφασμένο με τον εορτασμό των Χριστουγέννων και αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών από πολλές περιοχές της χώρας, αλλά και από το εξωτερικό. Δωρεάν ποιοτικές δράσεις για τα παιδιά, φανταστικά παιχνίδια, μια πανέμορφη χριστουγεννιάτικη αγορά, αλλά και ένα πλούσιο πρόγραμμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, περιμένουν τους φίλους της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης γιορτής, για να αγκαλιάσουν τα όνειρά τους και να τα δουν να γίνονται πραγματικότητα.

Οι μασκότ, τα ξωτικά, ο Ταρανδούλης, η Χιονούλα, ο Ονειρούλης, οι Ιππότες της Τιμής και η Βασίλισσα του Πάγου, αλλά και πλήθος άλλων παραμυθένιων ηρώων σας περιμένουν στη μοναδική Ονειρούπολη και σας επιφυλάσσουν πλήθος εκπλήξεων. Άλλωστε, κάθε γωνιά στο πιο όμορφο θεματικό πάρκο των Χριστουγέννων είναι γεμάτο καλά κρυμμένα μυστικά, που περιμένουν τους επισκέπτες να τα ανακαλύψουν!

Φυσικά, από τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άη Βασίλης, ο καλοκάγαθος ήρωας μικρών και μεγάλων, ο οποίος άφησε για άλλη μια χρονιά το Ροβανιέμι και μεταφέρθηκε στην Ονειρούπολη, περιμένοντας όλο τον κόσμο για να ικανοποιήσει κάθε επιθυμίες!

Αρκεί, λοιπόν, μόνο ένα… μικρό βήμα και ο κάθε επισκέπτης γίνεται πρωταγωνιστής στο πιο παραμυθένιο σκηνικό των Χριστουγέννων, στην Ονειρούπολη της Δράμας, εκεί όπου ξεκίνησε να γράφεται η πιο γλυκιά και τρυφερή Χριστουγεννιάτικη ιστορία!

Ελάτε να ζήσετε το αυθεντικό παραμύθι των Χριστουγέννων στην Ονειρούπολη, εκεί όπου «ΑγκαλιάΖΟΥΜΕ το όνειρο»!

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό