Οντέρ Μουμίν: «Ανακοινώνω για δεύτερη φορά την υποψηφιότητά μου για την θέση του πρώτου δημότη Ιάσμου»

Οντέρ Μουμίν: «Ανακοινώνω για δεύτερη φορά την υποψηφιότητά μου για την θέση του πρώτου δημότη Ιάσμου»

Ο Δήμαρχος Ιάσμου τόνισε ότι «Ο Δήμος Ιάσμου θα αναπτυχθεί. Ο Δήμος Ιάσμου θα ανυψωθεί. Και ο Δήμος Ιάσμου θα κερδίσει. Για αυτό, λοιπόν, λέμε άλλη μια φορά ΕΜΠΡΟΣ!»

To  μήνυμά του κ. Οντέρ Μουμίν:
Αγαπητοί συνδημότες μου, 7 Νοεμβρίου σήμερα. Μια ημερομηνία σημαντική και σημαδιακή, και για σας και για μένα. Εσείς, στις 7 Νοεμβρίου 2010, με τιμήσατε εκλέγοντάς με ως Δημοτικό Σύμβουλο Ιάσμου για πρώτη φορά. Εγώ, στις 7 Νοεμβρίου 2018, σας ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου για την θέση του Δημάρχου Ιάσμου.
Σήμερα, μετά από 12 χρόνια από την εκλογή μου ως Δημοτικού Συμβούλου και μετά από 4 χρόνια ακριβώς από την πρώτη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, σας ανακοινώνω για δεύτερη φορά, κατέχοντας την τιμητική θέση του Δημάρχου Ιάσμου, ότι θα διεκδικήσω εκ νέου την εντολή και την ψήφο σας στις εκλογές του 2023.
Το όνομα του συνδυασμού μας παραμένει ΕΜΠΡΟΣ. Το χρώμα μας το πορτοκαλί. Ενδεχομένως να έχουμε μεταβολές στο σήμα και στο σύνθημά μας.

Το 2019 ξεκινήσαμε με 125 ομοϊδεάτες, συνοδοιπόρους. Ο ένας εξ αυτών απεβίωσε. Θέλω, λοιπόν, για άλλη μια φορά απόψε ενώπιον σας να καταθέσω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη στον Νουρετίν Μουσταφά, που μας άφησε τόσο πρόωρα αλλά μας άφησε βαθιά και βαριά παρακαταθήκη.

6 μέλη του συνδυασμού μας διεγράφησαν είτε με δική μου απόφαση είτε με απόφαση της δημοτικής μας παράταξης. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος απέναντί σε εσάς και αυτούς ότι η πολιτική συνύπαρξη με τα άτομα που διεγράφησαν από το συνδυασμό μας τελείωσε και δεν υπάρχει γυρισμός από αυτές τις αποφάσεις που πήραμε.
9 μέλη του συνδυασμού μας, από το ’19 μέχρι σήμερα, επέλεξαν να παραιτηθούν. Για όσους υιοθετούν τις αρχές της παράταξής μας, για τα 9 μέλη που παραιτήθηκαν, θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα απόψε ότι οι πόρτες τους συνδυασμού μας είναι διάπλατα ανοιχτές.
Ήδη προστέθηκαν άλλα 15 νέα μέλη από το ’19 μέχρι σήμερα. Ήδη έχει επέλθει συμφωνία με επιπλέον 38 μέλη. Σύνολο, 53 νέα μέλη μέχρι σήμερα. Οι ανακοινώσεις όμως αυτών των ονομάτων θα γίνουν όταν και όποτε πρέπει, και σίγουρα εντός του ’23.
Δεν είμαστε σε θέση να χτίσουμε έναν συνδυασμό καινούργιο. Διότι, το «κτίριο» ήδη υφίσταται αλλά πρέπει να γίνουν και προσθήκες ουσιαστικές, προσεγμένες, ποιοτικές, συμβατές με τις αρχές μας. Η επιλογή των ατόμων πρέπει αυτή τη φορά να είναι πιο σοφή και εξεζητημένη σε σχέση με το 2019.
Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά ότι πολιτικά αναζητούμε το δίκαιο και την αλήθεια. Είναι έννοιες και αξίες ιερές για μένα και για την παράταξή μου. Διεκδικούμε άτομα με σοβαρότητα, οι οποίοι θα τάξουν το δημόσιο συμφέρον πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον στη διοίκηση. Θα ασπαστούν  τις αρχές της παράταξής μας και την ιεραρχική δομή αυτής και της διοίκησής μας. Θα χαρακτηρίζονται από τόλμη και πάθος για την προσφορά, αλληλεγγύη, σεμνότητα και ταπεινότητα για τον συνάνθρωπο. Σοβαροί και αποτελεσματικοί εντός  των τειχών του δήμου, ανθρώπινοι και μεταδοτικοί εκτός των τειχών του δήμου.
Με την υγεία, τη δύναμη και το κουράγιο, που θα μας δώσει ο Θεός πρώτα, σας διαβεβαιώ ότι θα ξανακερδίσουμε! Θα ξανακερδίσουμε όλοι μαζί συντριπτικά και πανηγυρικά τον Οκτώβριο του 2023. Θα κερδίσουμε αδιαμφισβήτητα στις 8 Οκτωβρίου του 2023 από την πρώτη Κυριακή. Αυτός είναι και ο επόμενος στόχος των εκλογών και για μένα και για τον συνδυασμό μας. Γιατί, όλοι μαζί το 2019 είπαμε ΕΜΠΡΟΣ! Και το σύνθημα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ανήκει στο 2019 και όχι σίγουρα στο 2022.
Ανακοινώνοντας για δεύτερη φορά την υποψηφιότητά μου για την θέση του πρώτου δημότη Ιάσμου θα ήθελα εγκαρδίως να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε όλα αυτά τα χρόνια αδιάκοπα και ασταμάτητα να σας υπηρετώ από διάφορες θέσεις πρώτου και δευτέρου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης. Και η τιμή αυτή για 12 έτη ήταν συναπτά, και η τιμή αυτή είχε πάντα κερδοφόρο αποτέλεσμα.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν θα πάψω να αγωνίζομαι και να υπηρετώ το δίκαιό σας απέναντι στις αδικίες. Ο Δήμος Ιάσμου θα αναπτυχθεί. Ο Δήμος Ιάσμου θα ανυψωθεί. Και ο Δήμος Ιάσμου θα κερδίσει.
Για αυτό, λοιπόν, λέμε άλλη μια φορά ΕΜΠΡΟΣ !

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό