Οντέρ Μουμίν, Δήμαρχος Ιάσμου: «Συνεχίζουμε την μάχη με την καθημερινότητα»

Οντέρ Μουμίν, Δήμαρχος Ιάσμου: «Συνεχίζουμε την μάχη με την καθημερινότητα»

Τα εγκαίνια του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου στον οικισμό του Σώστου και παλιά έδρα του Δήμου Σώστου, ο οποίος ενσωματώθηκε στον Δήμο Ιάσμου, έκανε προχθες ο Δήμαρχος Σώστου, Οντέρ Μουμίν.

Ο Δήμαρχος έκανε μνεία όλων των προκατόχων του που συνέβαλαν στην μελέτη και κατασκευή-2002 Σαΐτ Ερντογάν και Μουσταφά Ογλού Μουσταφά-, υπογραμμίζοντας πως επί των ημερών της δικής του θητείας ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στους δημότες του Σώστου.

Κάθε Πέμπτη που γίνεται και η λαϊκή στον οικισμό, ο κ. Μουμίν θα είναι στο γραφείο του στο νέο δημαρχιακό Μέγαρο, όπου και θα δέχεται τους δημότες, ενώ θα παρέχονται σε καθημερινή βάση οι υπηρεσίες ΚΕΠ, Τοπικού Αστυνόμου, ύδρευσης και αποχέτευσης.
Στον απολογισμό του ο κ. Μουμίν, στάθηκε στη δομή σίτισης που σηματοδοτεί το κοινωνικό στίγμα της θητείας του. Παράλληλα αναφέρθηκε σε μια σειρά από πρωτοβουλίες όπως το Γραφείο Απασχόλησης , η σύνδεση των οικισμών του Ιάσμου με το Φυσικό Αέριο, οι ανακαινίσεις πλατειών, παιδικών χαρών, ο καθαρισμός κοιμητηρίων Χριστιανικών και Μουσουλμανικών, η εκμίσθωση αγροτεμαχίων, οι ενέργειες για την αποζημίωση των αγροτών από καιρικά φαινόμενα, οι ανθρωπιστικές αποστολές σε δήμους της Χώρας που επλήγησαν από σεισμό, πλημμύρες και φωτιές, η λειτουργία του κέντρου κοινότητας, η αύξηση ατόμων που εντάσσονται στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», η λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου, οι εργασίες στα αρδευτικά και υδρευτικά δίκτυα των οικισμών, η μείωση των τελών του νερού, κ.α.
Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του στις πρωτοβουλίες για την αποφυγή διάδοσης της πανδημίας, με τις απολυμάνσεις και την διανομή μασκών.
Έδωσε την υπόσχεση προς τους δημότες των 22 οικισμών του Δήμου Ιάσμου πως “θα συνεχίσει με μεγαλύτερη ορμή να δίνει τη μάχη με την καθημερινότητα και την βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη”.

Παράλληλα έστειλε μήνυμα σε όσους μέσω των κοινωνικών δικτύων λασπολογούν εναντίον του, πως δεν φοβάται και θα συνεχίσει ακάθεκτος με τους συνεργάτες του το έργο της θητείας του ως Δήμαρχος.

ΕΡΤ Κομοτηνής/ΒΜ

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό