Όραμα Αναγέννησης: Μόνο στον Ίασμο συμβαίνουν αυτά υπό τον ακραίο δημοκράτη Οντέρ Μουμίν

Όραμα Αναγέννησης: Μόνο στον Ίασμο συμβαίνουν αυτά υπό τον ακραίο δημοκράτη Οντέρ Μουμίν

Μόνο ο ακραίος δημοκράτης Οντέρ Μουμίν, κατηγορεί τους πρώην συνεργάτες του ως οπαδούς του Γκιουλέν απειλώντας με δημόσια διαπόμπευσή τους σε Ελλάδα και Τουρκία εάν δεν παραδώσουν την έδρα του Δημοτικού Συμβούλου για να έρθουν οι δορυφόροι που δεν πήραν τις απαραίτητες ψήφους για να εκλεγούν, δηλαδή οι ρεζέρβες ! Και αυτοί δυστυχώς ακόμη σιωπούν…
Μόνο ο ακραίος δημοκράτης Οντέρ Μουμίν ορίζει αντιδημάρχους εν μία νυκτί, που δεν έχουν εγκριθεί ως δημοτικοί σύμβουλοι από την Αποκεντρωμένη, αφού πρώτα όμως έχει διορίσει στο Δήμο όλο τους το σόι ( κόρη, γαμπρό, ανηψιά και ανηψιό ! Δεν υπάρχει και κανείς άλλος στο σόι που να μη πληρώνετε από τον Δήμο).
Μόνο ο ακραίος δημοκράτης Οντέρ Μουμίν, έχει αποφασίσει τη μεταφορά Υπηρεσιών κόντρα στον Οργανισμό Λειτουργίας του Δήμου που ο ίδιος έφερε προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο και εγκρίθηκε παμψηφεί.
Μόνο ο ακραίος δημοκράτης Οντέρ Μουμίν έχει Τμήματα στον Δήμο Ιάσμου χωρίς τμηματάρχες επειδή αυτοί τόλμησαν να του υπομνήσουν ότι όλα όσα κάνει είναι παράνομα καθώς δεν στηρίζονται σε επίσημες αποφάσεις συλλογικών οργάνων.
Μόνο ο ακραίος δημοκράτης Οντέρ Μουμίν έχει απαγορεύσει το συνδικαλισμό διαπομπεύοντας και διώκοντας παράνομα υπαλλήλους επειδή τόλμησαν να παραστούν σε Γενική Συνέλευση της ΠΟΕ ΟΤΑ.
Μόνο για τον ακραίο δημοκράτη Οντέρ Μουμίν δεν υπάρχει ούτε το τεκμήριο της αθωότητας του κατηγορούμενου, ούτε η αρχή της μυστικότητας της πειθαρχικής διαδικασίας, ούτε καν το δικαίωμα απολογίας.
Μόνο ο ακραίος δημοκράτης Οντέρ Μουμίν, απευθύνει δημόσιες κατηγορίες διαπομπεύοντας υπαλλήλους τους οποίους ο ίδιος δικάζει κι αποφαίνεται. Ο ρόλος του δημάρχου, του εισαγγελέα αλλά και του δικαστή ταυτίζονται στο πρόσωπό του.
Μόνο ο ακραίος δημοκράτης Οντέρ Μουμίν ζήτησε δημόσια την παραίτηση όλων των προϊσταμένων των τμημάτων γιατί έτσι του αρέσει.
Μόνο ο ακραίος δημοκράτης Οντέρ Μουμίν ζητά υπό το βάρος απειλών τις παραιτήσεις των μελών της Διοίκησης ενός Πολιτιστικού Συλλόγου που δεν του είναι αρεστός.
Μόνο ο ακραίος δημοκράτης Οντέρ Μουμίν θεωρεί ότι μπορεί να εκβιάζει την παραίτηση ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων κάνοντας χρήση της πάγιας τακτικής του, αυτής των απειλών.
Μόνο για τον ακραίο δημοκράτη Οντέρ Μουμίν όλοι οι άλλοι είναι εθνικιστές, ακροδεξιοί και φασίστες. Ο ίδιος είναι το καμάρι της …Δημοκρατίας και της Πολυπολιτισμικότητας. Έλληνας τη μια, Τούρκος την άλλη και Πομάκος ομιλών τη Βουλγαρική όταν βρίσκεται στη γειτονική χώρα.
Μόνο Ρομά δεν έχει δηλώσει ακόμη ότι είναι, αλλά … ο χρόνος είναι υπέρ του.
Μόνο ο ακραίος δημοκράτης Οντέρ Μουμίν έχει το δικαίωμα να φτύνει τον εαυτό του στον καθρέφτη για να μη τον πιάσει το κακό το μάτι. Την περιφρόνηση του κόσμου τη βλέπει ως …ψιχάλα.
Μόνο ο ακραίος δημοκράτης Οντέρ Μουμίν αποφασίζει μόνος του τα πάντα και απαιτεί οι υπόλοιποι να τον χειροκροτούν. Κι αν πιάσουν οι απειλές κι οι εκβιασμοί, έπιασαν! Ειδάλλως, υπάρχει και η λάσπη!!
Άλλωστε αυτός ξέρει τα πάντα. Τη Δημόσια και την ιδιωτική ζωή του καθενός.
Τέλος, ένα από τα ανομολόγητα σε παγκόσμια πρώτη, ο ακραίος δημοκράτης Οντέρ Μουμίν προσλαμβάνει στο ευαίσθητο πόστο της Γενικής Γραμματέως του Δήμου μας την κ. Καπούλα χωρίς προκήρυξη της θέσης. Θα ήταν καλό να ξέραμε τους
λόγους παραίτησης της κα Στράντζαλη όπως και τόσων άλλων (της κ. Μπούκα, της κ.Μπάτζιου, του κ.Γιαλούτς ,του κ.Χουσεΐν, του κ.Οζάν, τοπικών συμβούλων και και και ).
Η ερώτηση μας ως Αντιπολίτευση είναι η εξής. Κωφεύει η Αποκεντρωμένη ;
Και τέλος πάντων δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας ;
Δυστυχώς για εμάς μπορούμε μόνο να περιμένουμε…Εκτός κι αν οι δημότες μας αποφασίσουν κάτι άλλο…
Για την Αξιωματική Αντιπολίτευση
Κυριάκος Αμούτζας
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό