Ορίζεται πρώτος αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο Μάνος Γαβριηλίδης – Γίνεται το Νο2 μετά τον Μπαλτάκο

Ορίζεται πρώτος αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο Μάνος Γαβριηλίδης – Γίνεται το Νο2 μετά τον Μπαλτάκο

Το Νο2 της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, μετά τον πρόεδρο Τάκη Μπαλτάκο, αναμένεται να γίνει στην συνεδρίαση της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης.

Ο μέχρι σήμερα πρώτος αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Δ. Κουπτσίδης έχει κώλυμα. Και αυτός είχε αντικαταστήσει τον Στέργιο Αντωνίου (που εκτέλεσε και χρέη προέδρου μετά την παραίτηση Ζαγοράκη), καθώς και αυτός επίσης έχει κώλυμα για μερικές εβδομάδες ακόμα.

Πάντως, όπως επισημαίνει το μπλογκ της «Δίκης» του Κυριάκου Θωμαΐδη, «με την έναρξη του πρωταθλήματος την ιδιότητα θα επανακαταλάβει ο Στ.Αντωνίου». Άρα ο Μάνος Γαβριηλίδης θα παραμείνει αντιπρόεδρος για περίπου ένα μήνα. Υπενθυμίζεται ότι ο Κομοτηναίος παράγοντας είχε θέση γ’ αντιπροέδρου και επί προεδρίας Γκιρτζίκη.

Πρόσφατα ο Μάνος Γαβριηλίδης κλήθηκε να προεδρεύσει στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που εξέλεξε πρόεδρο τον Μπαλτάκο, αφού λόγω κωλυμάτων και δικαστικών αποφάσεων δεν υπήρχε άλλο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής με αξίωμα στο προεδρείο για να μπορεί να αναλάβει τον ρόλο του προέδρου της Γενικής Συνέλευσης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό