Παγιδευμένοι: Αποφυλακίζεται η Άννα με αυτόν τον όρο

Παγιδευμένοι: Αποφυλακίζεται η Άννα με αυτόν τον όρο

Οι Παγιδευμένοι έχουν καθηλώσει το κοινό με το μυστήριο γύρω από της δολοφονίας να παραμένει άλυτο και να φέρνει υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση για τον ΑΝΤ1.

Η Άννα και ο Δημήτρης συνεχίζουν να ερευνούν τη δολοφονία της Μυρτώς και ψάχνουν στοιχεία για τον δολοφόνο της. Έχοντας στο στόχαστρο δύο υπόπτους φτιάχνουν μια παγίδα προκειμένου να αποκαλυφθεί ο πραγματικός ένοχος.

Η αλήθεια τους ταράζει καθώς κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Ο αγώνας για τον εντοπισμό των αποδείξεων ώστε να ενοχοποιηθεί ο δολοφόνος αρχίζει.

Ενώ γίνονται όλα αυτά, ο Σταύρος συνεχίζει να έχει στο στόχαστρό του την Άννα και τον Δημήτρη. Προσπαθεί να τους ξεσκεπάσει καθώς του έχουν κλέψει κάποια στοιχεία.

Ταυτόχρονα, Άννα και Δημήτρης προσπαθούν να πείσουν τον Θοδωρή να μιλήσει καθώς εκείνος μπορεί να δώσει στοιχεία για να βοηθήσει στην υπόθεση.

Η Άννα, παράλληλα, πείθει τον Δημήτρη να την αποφυλακίσει με τον ίδιο να της θέτει κάποιους όρους. Οι δυο τους όμως δεν έχουν υπολογίσει πως εκτός από τον χρόνο πρέπει να αντιμετωπίσουν και τον Σταύρο ο οποίος όλο και τους πιέζει περισσότερο.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Οι Παγιδευμένοι» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό