Παγιδευμένοι: Χαμός με τη γυναίκα που ξεμυαλίζει τον Σταύρο

Παγιδευμένοι: Χαμός με τη γυναίκα που ξεμυαλίζει τον Σταύρο

Οι Παγιδευμένοι μπαίνουν σε νέες περιπέτειες στα επόμενα επεισόδια καθώς η σειρά του ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να μας συστήσει και νέους χαρακτήρες σε αυτή.

Τα γεγονότα με τη φυλάκιση της Άννας έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στα τελευταία επεισόδια. Η Άννα προφυλακίζεται και ο Δημήτρης δείχνει διατεθειμένος να ρισκάρει τα πάντα ακόμη και την καριέρα του για να τη βοηθήσει να γλιτώσει. Για τους φανς του ζευγαριού βέβαια, οι σκηνές που βλέπουμε είναι κάτι που αναμενόταν εδώ και καιρό καθώς οι δυο τους εκδηλώνουν για πρώτη φορά τόσο έντονα τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλον. Η αγωνία ωστόσο για το μέλλον της Άννας έχει κορυφωθεί.

Παρόλα αυτά η ιστορία στους «Παγιδευμένους» έχει πολλά επίπεδα ακόμη. Σε ένα από αυτά πρωταγωνιστεί ο Σταύρος Μαυρίδης ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει δείξει ότι θα πάει κόντρα στο ζευγάρι για το δικό του συμφέρον.

Ο σκληρός και αδίστακτος άντρας όμως σύντομα θα δούμε να «μαλακώνει» καθώς μία νέα αιθέρια ύπαρξη καταφτάνει στους Παγιδευμένους και του κλέβει την καρδιά. Συγκεκριμένα, ο Σταύρος συνεργάζεται με μία νεαρή εισαγγελέα για τον φόνο του Άγγελου. Η συνεργασία τους θα τους φέρει κοντά με τον Σταύρο να γοητεύεται από την προσωπικότητα και την ομορφιά της και το ειδύλλιο να φουντώνει.

Όσο για το ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την εισαγγελέα; O λόγος για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου η οποία θα κάνει δυναμική επανεμφάνιση στην τηλεόραση στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ από το επόμενο επεισόδιο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό