Παγιδευμένοι: Χαμός με τον αστυνομικό που σκότωσε τον Άγγελο – Εκεί δουλεύει

Παγιδευμένοι: Χαμός με τον αστυνομικό που σκότωσε τον Άγγελο – Εκεί δουλεύει

Μία μεγάλη ανατροπή έρχεται στη σειρά Παγιδευμένοι καθώς ο δολοφόνος του Άγγελου είναι κάποιος που κανείς δε περίμενε. Η Άννα μπορεί να έχει προφυλακιστεί ως η βασική ύποπτος για τη δολοφονία του όμως σύντομα θα αφεθεί ελεύθερη με την μάχη για να αποδειχθεί η αθωότητά της και να βρεθεί ο δολοφόνος να αρχίζει.

Η Άννα θα επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος όπου αν και αρχικά δείχνει να μην το αντέχει το σύννεφο που σκεπάζει τη μνήμη της αρχίζει να ξεδιαλύνεται. Οι μνήμες της επιστρέφουν από το τραυματικό βράδυ και αποκαλύπτει στον Δημήτρη όλα όσα θυμάται. Σύμφωνα με την ίδια ο Άγγελος την ανακάλυψε στο πίσω κάθισμα και την απείλησε με όπλο. Πάνω στη συμπλοκή η Άννα του πήρε το όπλο και τον σημάδεψε. Τότε όμως κάποιος άλλος τη χτύπησε στο κεφάλι και σκότωσε εκείνος τον Άγγελο.

Η Άννα θυμάται ένα πράγμα: είδε μακριά μαλλιά. Μαζί με τον Δημήτρη βγάζουν το συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος είναι γυναίκα! Η ανακούφιση που νιώθουν ταυτόχρονα για το γεγονός ότι δεν ήταν η Άννα η δολοφόνος είναι μεγάλη. Όμως ο αγώνας τους τώρα αρχίζει.

Παράλληλα με όλα αυτά ο Ανδρέας συνεχίζει τις δικές του έρευνες. Ένα γάντι λίγο πιο μακριά από τον τόπο του εγκλήματος βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Αυτό το στοιχείο είναι ικανό να αποκαλύψει τον δολοφόνο. Στο γάντι πάνω βρίσκεται αίμα του Άγγελου και μια τρίχα.

πηγή: https://www.mediatime.gr/

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό