Παγιδευμένοι: Η Άννα κρύβει από τον Κοσμά πως είναι η δικηγόρος του υπόπτου για τη δολοφονία της αδερφής της

Παγιδευμένοι: Η Άννα κρύβει από τον Κοσμά πως είναι η δικηγόρος του υπόπτου για τη δολοφονία της αδερφής της

Η νέα δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» έκανε πρεμιέρα χθες (19/9) στους τηλεοπτικούς δέκτες και αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα των τηλεθεατών και στη συνέχεια.

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 έρχεται να βάλει «φωτιά» στην τηλεθέαση και στον ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες που είτε συνεχίζουν με νέο κύκλο, είτε κάνουν με τη σειρά τους πρεμιέρα.

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, όπως διαβάσατε από το Sportime, θα δούμε το ένοχο μυστικό του Θοδωρή τη νύχτα του φόνου να φέρνει δραματικές εξελίξεις που όμως δεν θα είναι οι μοναδικές.

Την ίδια στιγμή, Άννα και Δημήτρης μπαίνουν στον αγώνα για να βρουν την αλήθεια και τον πραγματικό δολοφόνο με ακόμα περισσότερο πάθος ενώ απέναντι τους ο Σταύρος, ο οποίος θα επιστρατεύσει όλα τα μέσα για να τους ξεσκεπάσει και να μάθουν όλοι την ανάμειξή τους στις έρευνες.

Ο θάνατος της Μυρτώς αποκαλύπτει το μυστήριο της κρυφής ζωής ενώ οι υποψίες στρέφονται στον κρυφό εραστή της με τις εξελίξεις κύρω από την υπόθεση να είναι καταιγιστικές.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Οι Παγιδευμένοι» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό