Παγιδευμένοι: Η Χρύσα μαθαίνει πως ο Νίκος την απατούσε με τη νεκρή αδελφή της

Παγιδευμένοι: Η Χρύσα μαθαίνει πως ο Νίκος την απατούσε με τη νεκρή αδελφή της

Η νέα δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» βρίσκεται από την πρώτη ημέρα της προβολής της σε άνοδο ενώ αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα των τηλεθεατών και στη συνέχεια.

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 έρχεται να βάλει «φωτιά» στην τηλεθέαση και στον ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες που είτε συνεχίζουν με νέο κύκλο, είτε κάνουν με τη σειρά τους πρεμιέρα.

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, όπως διαβάσατε από το Sportime, θα δούμε την απόπειρα δολοφονίας του Θοδωρή όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη.

Από τα επόμενα επεισόδια, ο Νίκος θα βρεθεί στο στόχαστρο της οικογένειας για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά και της αστυνομίας, ενώ όλοι θα ζητήσουν εξηγήσεις για τη σχέση του με τη Μυρτώ.

Ο ίδιος φαίνεται πως γνωρίζει και κάτι άλλο για τη νεκρή κοπέλα καθώς θα αποκαλυφθεί πως είχε σχέση μας της. Φυσικά αυτή η εξέλιξη θα σοκάρει την Χρύσα.

Τα πάντα θα αλλάξουν στη ζωή της και η ίδια θα δυσκολευτεί ιδιαιτέρως να δεχθεί αυτή την είδηση ενώ τα πάντα πλέον στρέφονται γύρω από το Νίκο που θεωρείται υποψήφιος δολοφόνος.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Οι Παγιδευμένοι» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό