Παγιδευμένοι: Η Κάλια στο στόχαστρο των ερευνών

Παγιδευμένοι: Η Κάλια στο στόχαστρο των ερευνών

Οι Παγιδευμένοι συνεχίζουν να συναρπάζουν και στα επόμενα επεισόδια καθώς η αγωνία κορυφώνεται για το ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Άγγελου και ποιος προσπάθησε να παγιδεύσει τον Δημήτρη σε αυτό.

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές την ώρα που ένας νέος χαρακτήρας εισβάλει στη σειρά του ΑΝΤ1 για να φέρει τα άνω κάτω. Ο λόγος για την Αγγελική Ρούσσου την οποία θα υποδυθεί η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και θα φέρει μεγάλες ανατροπές. Η Αγγελική είναι μία δυναμική εισαγγελέας η οποία συνεργάζεται με τον Σταύρο αναλαμβάνοντας σοβαρές υποθέσεις. Ο Σταύρος θα γοητευτεί από αυτή και για πρώτη φορά θα δούμε ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτόν.

Στο μεταξύ όμως ο Δημήτρης συνεχίζει τον αγώνα του να βρει τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου. Την ίδια ώρα ο Αλέκος πιέζει τον Σταύρο να συντάξει το κατηγορητήριο της Άννας για τη δίκη της αλλά εκείνος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο.

Η έρευνα του Δημήτρη επικεντρώνεται στο ποιος παραποίησε τα στοιχεία της αστυνομίας και θα το καταφέρει βρίσκοντας τη μία άκρη του νήματος. Με αυτόν τον τρόπο η Κάλια θα βρεθεί στο στόχαστρο των ερευνών όμως ο Δημήτρης δε μπορεί να πιστέψει ότι είναι αυτή που τον παγίδευσε.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό