Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Δολοφόνος του Άγγελου – Πυροβολούν την Κατερίνα

Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Δολοφόνος του Άγγελου – Πυροβολούν την Κατερίνα

Πολύ έντονες καταστάσεις θα παρακολουθήσουμε στο σήριαλ «Παγιδευμένοι» που μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1.

Ήδη το Sportime σας αποκάλυψε για το ποιος βάζει ξανά τη φυλακή την Αννα και πλέον τα γεγονότα που θα μάθετε παρακάτω θα σας συγκλονίσουν ακόμη πιο πολύ.

Σπύρος και Ανδρέας εξακριβώνουν ότι ο συνεργάτης τους έχει παραποιήσει τα στοιχεία του τεστ DNA και πηγαίνουν στα εργαστήρια της αστυνομίας για να τον συλλάβουν. Εκεί τους ενημερώνουν ότι δεν πήγε για δουλειά, ενώ λίγο αργότερα μαθαίνουν από τον Δημήτρη οτι εκείνος και η Άννα τον ακολουθούν. Μόνο που ο τύπος το έχει αντιληφθεί κι έτσι αρχίζει να οδηγεί επικίνδυνα στην εθνική οδό, έτσι ώστε να καταφέρει να ξεφύγει.

Εξαιτίας ενός ατυχήματος μάλιστα που έχει συμβεί, θα βρεθεί αναπάντεχα εγκλωβισμένος. Έτσι θα τον δούμε να βγαίνει από το αμάξι και θα αρχίσει να τρέχει. Όταν η Άννα και ο Δημήτρης θα καταφέρουν να τον προσεγγίσουν θα τους πει: «Δεν γίνεται να μπω φυλακή, δεν θα το αντέξω αυτό!», φωνάζει και μέσα στην απελπισία του θα πέσει στις ρόδες μιας επερχόμενης νταλίκας και θα βάλει τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο!

Λίγο αργότερα επί τόπου θα φτάσουν Σπύρος, Ανδρέας και Σταύρος, ο οποίος θα γίνει έξαλλος μαζί τους όταν μάθει τι συνέβη!

Συγκεκριμένα θεωρεί ότι τον πρόδωσαν που τους εμπιστεύτηκε, αφού τις πληροφορίες για τον ύποπτο τις είχαν πάρει από τον ίδιο και τον Ανδρέα. Μάταια εκείνη προσπαθεί να του εξηγήσει ότι όλα έγιναν κατά τύχη. «Η πόρτα μου είναι κλειστή για εσάς πλέον» τους λέει.

Στο μεταξύ έχουμε συνέχεια στις έρευνες για τη δολοφονία του Άγγελου, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι ο δολοφόνος του ήταν τελικά ο αστυνομικός. Αυτό που δεν μπορούν να εξηγήσουν είναι τι λόγο είχε να βγάλει από τη μέση.

Σύντομα ο Σπύρος θα ανακαλύψει ότι είναι πολύ πιθανό να κρύβεται πίσω και από άλλες ανεξιχνίαστες δολοφονίες που έχουν απασχολήσει το τμήμα και βάζει την ομάδα του να εξετάσει το παρελθόν του.

Εξάλλου αναπάντεχη τροπή θα λάβει η εκδίκαση της υπόθεσης της Κατερίνας. Ενώ βρίσκεται στην έδρα, κάποιος θα την πυροβολήσει και θα επικρατήσει πανικός! Τα νέα διαδίδονται ραγδαία, με τον Σταύρο να σπεύδει πανικόβλητος να δει τι συμβαίνει στην αδελφή του. Όταν θα τη δει μέσα στα αίματα και έναν άγνωστο άνδρα να τη σημαδεύει με το όπλο του θα σοκαριστεί.

Εν τέλει ο άνδρα αυτός θα ακινητοποιηθεί ενώ όπως θα δούμε, ευτυχώς η σφαίρα έχει βρει στο χέρι την Κατερίνα και έτσι θα τεθεί εκτός κινδύνου. Το περιστατικό φέρνει και πάλι κοντά τα δύο αδέλφια.

Την ίδια ώρα ο Αλέκος δεν σταματάει να καταδιώκει την Άννα καθώς σκοπός της ζωής του είναι να την «χώσει» και πάλι στη φυλακή, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσει τα πιο ύπουλα μέσα.

Εκείνη θα ζητήσει τη βοήθεια του Γεράσιμου, και πηγαίνοντας στο μπιλαρδάδικο θα τον ρωτήσει αν μπορεί να βρει στοιχεία εναντίον του. Εκείνος θα δεχτεί να τη βοηθήσει, αρκεί να μην μάθει τίποτα ο εγγονός του.

Στο μεταξύ ο Αλέκος κάνει μια καθοριστική κίνηση. Θα ανακαλύψει ποιος είναι ο εραστής της γυναίκας; του και θα τον υποχρεώσει να ομολογήσει στην αστυνομία ότι εκείνος είναι που βοήθησε τον Άγγελο να αποδράσει από το νοσοκομείο.

Έτσι ο ίδιος βγαίνει εκτός λίστας υπόπτων από τις Αρχές.

Παγιδευμένοι: Το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό