Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος αποκαλύπτει στο video ποιος σκότωσε τον Κοσμά – Χαμός με Αλέκο που αποφυλακίζεται

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος αποκαλύπτει στο video ποιος σκότωσε τον Κοσμά – Χαμός με Αλέκο που αποφυλακίζεται

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια νέας τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1Παγιδευμένοι.

Το νέο project του καναλιού έχει καταφέρει να βάλει «φωτιά» στην τηλεθέαση και στον ανταγωνισμό της prime time ζώνης, ενώ όσα θα δούμε στη συνέχεια δεν αποκλείεται να φέρουν ακόμα μεγαλύτερα νούμερα.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Άγγελος αποκαλύπτει στο video ποιος σκότωσε τον Κοσμά – Χαμός με Αλέκο που αποφυλακίζεται

Ο καβγάς μεταξύ Άννας και Δημήτρη αυτή τη φορά θα είναι πολύ μεγάλος, αφού φαίνεται πως οι διαφορές που τους χωρίζουν είναι αγεφύρωτες.

Και οι δυο τους, όμως, μένουν στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το νέο στοιχείο που ήρθε στα χέρια τους, χωρίς να έχουν καταλάβει ακριβώς το μήνυμα που ήθελε να στείλει ο Άγγελος μέσα από αυτό το βίντεο.

Πίσω στο τμήμα ο Σπύρος καλεί τους ιατροδικαστές γεμάτος αγωνία για το πτώμα το οποίο τελικά ανήκει στο νεαρό κορίτσι που είχε εξαφανιστεί.

Κανείς όμως δεν ξέρει πώς βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ του Άκη και ο ίδιος δεν μπορεί να δώσει καμιά εξήγηση. Ο δικαστής λοιπόν διατάσσει την προφυλάκιση του ενώ αφήνουν τα υπόλοιπα παιδιά ελεύθερα.

Η Αγγελική συντετριμμένη ανακοινώνει στους γονείς της κοπέλας ότι η κόρη τους είναι νεκρή και ο Σταύρος την στηρίζει και υπόσχεται να την βοηθήσει να καταδικάσουν τους ενόχους.

Όσο για το Δημήτρη βλέπει ξανά και ξανά το βίντεο του Άγγελου προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσει τις απειλές του. Όταν η Άννα έρχεται στο γραφείο του, κλονισμένος λέει «νομίζω το πρόβλημα για το οποίο μιλάει έχει να κάνει με τον πατέρα σου».

Την ίδια στιγμή ο Άκης μέσα απ’ τη φυλακή τηλεφωνεί στον Αλέκο και ζητά την βοήθεια του για να ξεμπλέξει. Εκείνος του λέει πως δεν μπορεί να ασχοληθεί μαζί του και τότε ο νεαρός του κάνει μία πρόταση την οποία δεν μπορεί να πει όχι. «Ξέρω κάτι που θα διαλύσει το Δημήτρη Μαρκέτο και την οικογένεια του. Ελάτε να με βοηθήσετε και θα στα πω από κοντά».

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τη σειρά «Παγιδευμένοι» αλλά και από όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό