Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος καταλαβαίνει πως η Άννα ξέρει ότι δολοφόνησε τη Μυρτώ

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος καταλαβαίνει πως η Άννα ξέρει ότι δολοφόνησε τη Μυρτώ

Συγκλονίζει η σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» η οποία τα πηγαίνει εξαιρετικά στην τηλεθέαση εκμεταλλευόμενη το γεγονός είναι η μοναδική αστυνομική σειρά μυστηρίου που προβάλλεται αυτή τη στιγμή.

Στη συνέχεια της σειράς βλέπουμε την Κατερίνα να μαθαίνει για τον γάμο του Δημήτρη με την Άννα και να γεμίζει με απογοήτευση. Με τη σειρά του και ο Σταύρος αναγκάζεται να σταματήσει τις έρευνες εναντίον τους λόγω του νέου. Όμως ο Σταύρος δε θα αφήσει έτσι εύκολα την ιστορία και προσπαθεί να μάθει τα κίνητρα για τον γάμο τους.

Ο Κοσμάς συνεχίζει να θεωρεί τον Θοδωρή δολοφόνο της Μυρτώς. Έχει αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να εκδικηθεί για τη δολοφονία της κόρης του.

Η Άννα δυσκολεύεται να κρύψει τα πραγματικά της συναισθήματα όταν συναντάει τον πραγματικό δολοφόνο. Ταυτόχρονα, ο αγώνας της με τον Δημήτρη για να ανακαλύψουν στοιχεία για τον δολοφόνο συνεχίζεται. Ένα στοιχείο θα τους οδηγήσει σε διαφορετικά μονοπάτια αλλάζοντας την έρευνά τους.

Οι δυο τους θα πάρουν νέα ρίσκα προκειμένου να ξεσκεπάσουν τον δολοφόνο της Μυρτώς. Την ίδια ώρα εκείνος θέτει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο το οποίο μπορεί να ξεγελάσει την αστυνομία και τον Σταύρο κερδίζοντας έτσι χρόνο.

Όμως η Άννα και ο Δημήτρης αποδεικνύονται δυνατοί αντίπαλοι καθώς βρίσκουν επιτέλους τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν. Πριν όμως προχωρήσουν στη σύλληψή του η Άννα αποφασίζει να βρεθεί μαζί του πρόσωπο με πρόσωπο βάζοντας τη ζωή της σε κίνδυνο. Αυτό διότι ο Άγγελος, καταλαβαίνει ότι η Άννα γνωρίζει…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τους «Παγιδευμένους» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό