Παγιδευμένοι: Ολική ανατροπή με την αποκάλυψη πως η Μυρτώ είχε εραστή

Παγιδευμένοι: Ολική ανατροπή με την αποκάλυψη πως η Μυρτώ είχε εραστή

Συναρπαστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1Παγιδευμένοι που έρχεται για να ανατρέψει τα πάντα στην τηλεθέαση.

Το νέο τηλεοπτικό project του καναλιού, κάνει σήμερα στις 22:00 την μεγάλη του πρεμιέρα και άπαντες αναμένουν να δούνε μια ιστορία που θα τους καθηλώσει.

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, όπως διαβάσατε από το Sportime, θα δούμε το ένοχο μυστικό του Θοδωρή τη νύχτα του φόνου να φέρνει δραματικές εξελίξεις που όμως δεν θα είναι οι μοναδικές.

Μία αναπάντεχη αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς ο αδερφός του Δημήτρη, Θοδωρής, θεωρείται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία του μικρού κοριτσιού.

Την ίδια στιγμή, μια φωτογραφία που βρήκε η Άννα διαταράσσει, για μία ακόμα φορά, τη λεπτή ισορροπία στη σχέση της με τον Δημήτρη. Ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον πατέρα του, η Άννα ξεπερνά όχι μόνο τα δικά του όρια αλλά και του Ανδρέα, για να φτάσει στην αλήθεια.

Ο Σταύρος κάνει ό,τι μπορεί για να πετύχει την προφυλάκιση του Θοδωρή. Θα καταφέρει να τον στείλει στη φυλακή;

Ενώ ο Δημήτρης και η Άννα προσπαθούν να βρουν τον πραγματικό δολοφόνο, θα βρεθούν μπροστά σε μία αποκάλυψη για τη κρυφή ζωή της Μυρτώς που θα φέρει νέα στοιχεία στο φως.

Ποιος είναι τελικά ο κρυφός εραστής της Μυρτώς; Μυστικά και για τις δύο οικογένειες θα φέρουν τους ήρωες σε ακραίες καταστάσεις. Τι κρύβει ο Σπύρος που θα τον οδηγήσει στο χείλος του γκρεμού;

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Οι Παγιδευμένοι» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό