Παγιδευμένοι: Ποιον αγαπημένο ήρωα σκοτώνει η μαφία.. -Σοκαριστικά τα επόμενα επεισόδια..!!

Παγιδευμένοι: Ποιον αγαπημένο ήρωα σκοτώνει η μαφία.. -Σοκαριστικά τα επόμενα επεισόδια..!!

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η μαφία σκοτώνει τον Σταύρο.

Ο ρόλος του Σταύρου στη σειρά Παγιδευμένοι είναι ένας ρόλος που έχει λατρέψει το κοινό και στην Ελλάδα και στην Τουρκία. Όμως δυστυχώς στη σειρά στην Τουρκία, είχε άδοξο τέλος στη Β σεζόν. Το τέλος του δεν ήταν προγραμματισμένο να γίνει. Ήταν επιθυμία του ηθοποιού  να αποχωρήσει μετά τον τραγικό σεισμό στην Τουρκία.

Έτσι, η σεναριογράφος, αναγκάστηκε να κάνει μετατροπές στο σενάριο και να δώσει ένα φριχτό τέλος στον αγαπημένο ήρωα. Το Yargı στην Τουρκία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές των τελευταίων ετών.

Η αποχώρηση του Mehmet Yılmaz Ak, ο οποίος έδωσε ζωή στον εισαγγελέα Pars, από τη σειρά που γράφει η Sema Ergenekon, μία από τις πιο επιτυχημένες σεναριογράφους της χώρας, συζητήθηκε πολύ.

Η ανάρτηση του Mehmet Yılmaz Ak τ εκλήφθηκε ως αντίδραση σε αυτή την κατάσταση. Ο Ak δημοσίευσε τα ακόλουθα λόγια του κλινικού ψυχολόγου Beyhan Budak:

Κανείς δεν είναι ο θεματοφύλακας του πόνου κανενός άλλου. Το να λες “ο δικός μου πόνος είναι μεγαλύτερος από τον δικό σου” δεν είναι καλό ούτε για τον πάσχοντα ούτε για τον αποδέκτη αυτής της φράσης…

Ο πόνος του καθενός είναι ατομικός και δεν μπορεί να συγκριθεί με κάποιον άλλο. Είναι τραμπουκισμός να λέμε ότι θα υποφέρεις με τον ίδιο τρόπο που υποφέρω εγώ…”.

Πως πεθαίνει ο Σταύρος στη σειρά Παγιδευμένοι

Η Sema Ergenekon, η οποία έστησε την ιστορία για τον εισαγγελέα Pars και αναγκάστηκε να πετάξει ό,τι είχε γράψει μετά την ξαφνική αποχώρηση του ηθοποιού, έγραψε έναν φρικτό θάνατο για τον χαρακτήρα του Pars. Η φρικτή δολοφονία του Pars στην Τουρκία, άφησε το στίγμα της με τις συγκλονιστικές στιγμές.

Η μαφία σκοτώνει  τον αγαπημένο μας Σταύρο… κόβει την παλάμη του, τη βάζει σε ένα κοσμηματοπωλείο και πάνω έχει καρφωμένη με πέννα ένα σημείωμα που λέει “Όλους τους αγαπημένους σου έναν έναν.

Ελπίζουμε να μην έχει το ανάλογο τέλος και στην Ελλάδα στο Β’ κύκλο και να κάνουν μετατροπές καθώς το κοινό θα δυσαρεστηθεί πολύ με αυτή την εξέλιξη.

Η απόφαση του Ak να αποχωρήσει από τη σειρά, επικαλούμενος προβλήματα υγείας και την επιθυμία του να είναι με την οικογένειά του λόγω του φόβου των σεισμών, προκάλεσε την αντίδραση της Sema Ergenekon και του συζύγου της Uğur Aslan, ο οποίος έχασε πολλούς συγγενείς του στο Hatay στο σεισμό, αλλά παρόλα αυτά δεν σταμάτησε να εργάζεται.

Πηγή: daddy-cool.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό