Παγιδευμένοι: Στοιχείο φωτιά βάζει τον Άγγελο ξανά στη φυλακή

Παγιδευμένοι: Στοιχείο φωτιά βάζει τον Άγγελο ξανά στη φυλακή

Συναρπαστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια νέας τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1Παγιδευμένοι.

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 έρχεται να βάλει «φωτιά» στην τηλεθέαση και στον ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες που είτε συνεχίζουν με νέο κύκλο, είτε κάνουν με τη σειρά τους πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση.

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, όπως διαβάσατε από το Sportimeδολοφονούν τον Άγγελο μετά την επιστροφή του από το νοσοκομείο, σε μια εξέλιξη που θα συγκλονίσει αλλά και θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Η Άννα κι ο Δημήτρης μέσα στην δίνη των ερευνών έρχονται πιο κοντά. Θα παραδεχτούν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον; Ο Αλέκος χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πάρει με το μέρος του την Υβόννη.

Παράλληλα, οι άκαρπες έρευνες όλων οδηγούν στην αποφυλάκιση του Άγγελου. Ο χρόνος πιέζει. Ένα νέο στοιχείο, όμως, που ανακαλύπτουν ο Δημήτρης και η Άννα μπορεί να αποδείξει την ενοχή του όμως θα καταφέρουν να το βρουν και να το καταθέσουν εγκαίρως.

Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας έχει μάθει ότι έχει μία κόρη από την πρώην σύντροφό του και αποφασίζει να συναντηθεί μαζί της και να διεκδικήσει την κόρη του.

Της αποκαλύπτει λοιπόν ότι γνωρίζει τα πάντα και της ζητάει να γνωρίσει την κόρη του καθώς θέλει να γίνει μέρος της ζωής της αλλά και να μάθει αυτή ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τους «Παγιδευμένους» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό