Παγιδευμένοι: Τέλος ο Σταύρος – Εξαφανίζεται

Παγιδευμένοι: Τέλος ο Σταύρος – Εξαφανίζεται

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» μας επιφυλάσσει νέες μεγάλες ανατροπές που θα καθηλώσουν. Οι δύσκολες στιγμές που έρχονται ιδιαίτερα για τον Σταύρο κόβουν την ανάσα.

Ο Σταύρος από τα πρώτα κιόλας επεισόδια θα δεχτεί το πιο βαρύ χτύπημα της μοίρας. Αυτό διότι ένα από τα πτώματα που ανασύρονται από ένα πηγάδι ανήκει στην αδερφή του Κατερίνα.

Κυριευμένος από πόνο και οδύνη ορκίζεται εκδίκηση και κάνει τα πάντα για να βρει και να τιμωρήσει τον δολοφόνο της αδερφής του. Μάλιστα όπως θα δούμε ο εισαγγελέας χάνει την ψυχραιμία του αρκετές φορές όσο θα προχωράνε οι έρευνες με την κρίση του να θολώνει.

Το τραγικό είναι ότι παρότι ο φονιάς θα πέσει νεκρός από σφαίρα του Δημήτρη ο Σταύρος δεν ηρεμεί καθώς έχει μάθει άλλα πράγματα. Συγκεκριμένα ξέρει πως ο παππούς του νεκρού με σύμμαχο τον Αλέκο θέλουν να κλείσουν τον Δημήτρη στη φυλακή και τον Σταύρο με τον Αντρέα άνεργους.

Μετά την κηδεία της Κατερίνας ο Σταύρος όμως δεν δείχνει σημάδια ζωής. Έντρομη η Αγγελική τον αναζητά και οι φόβοι της για το αν έχει προβεί σε κάποια κίνηση απελπισίας μεγαλώνουν.

Οι προσπάθειες τόσο της Αγγελικής όσο και των υπόλοιπων κοντινών του ανθρώπων να τον εντοπίσουν πέφτουν στο κενό. Με τις ώρες να περνούν ο Δημήτρης διατάζει τον Αντρέα να ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό