Παγιδευμένοι: Θρήνος για Δημήτρη και Σταύρο- Τέλος ο Γιώργος- Πέφτει νεκρός!

Παγιδευμένοι: Θρήνος για Δημήτρη και Σταύρο- Τέλος ο Γιώργος- Πέφτει νεκρός!

Άκρως απρόβλεπτες αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι». Ο Δημήτρης και ο Σταύρος βιώνουν τραγικές στιγμές πόνου και οδύνης, εξαιτίας ενός συγκλονιστικού γεγονότος.

Στην Εισαγγελία Πειραιώς ερευνάται η μυστηριώδης υπόθεση μίας γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στη θάλασσα, ντυμένη νύφη. Κάποια στιγμή, οι Αρχές καταφέρνουν και συλλαμβάνουν έναν ύποπτο όπως αναφέρει το MyTv, ο οποίος πρέπει να μεταφερθεί από τα γραφεία της Εισαγγελίας στη φυλακή. Προκειμένου να γίνει η μεταγωγή του, περιμένουν έναν αστυνομικό γιο να τον συνοδέψει. Ωστόσο, εκείνος αιφνιδίως δεν μπορεί να πάει και πρόκειται να σταλεί αντικαταστάτης, αλλά ύστερα από δύο ώρες. Ο Σταύρος γίνεται έξαλλος με αυτή την εξέλιξη και τότε ο βοηθός του, ο Γιώργος, του προτείνει να συνοδεύσει εκείνος τον κρατούμενο. ‘Ομως ο Σταύρος τού λέει ότι είναι πολύ επικίνδυνο και να μην το κάνει. Ο νεαρός επιμένει και τελικά πείθει τον προϊστάμενό του. Η αποστολή, ξεκινά, όμως δυστυχώς, μερικές ώρες αργότερα, ο Γιώργος και ο ύποπτος για την υπόθεση της νύφης, βρίσκονται δολοφονημένοι μέσα στο όχημα μεταφοράς.

Αμέσως, ενημερώνονται Αρχές και ο Σταύρος φτάνει έντρομος στο σημείο. Με την καρδιά του έτοιμη να σπάσει από αγωνία, μπαίνει στο βαν και αντικρίζει τον επιστήθιο συνεργάτη του νεκρό. Ανείπωτος πόνος τον κυριεύει και χωρίς να υπολογίσει ότι βρίσκεται σε κοινή θέα ξεσπάει σε κλάματα.’Επειτα από λίγη ώρα, η σοκαριστική είδηση του θανάτου του Γιώργου γίνεται γνωστή και ο Δημήτρης αισθάνεται το ίδιο συντετριμμένος με τον φίλο του.

Συγχρόνως, προσπαθεί να παρηγορήσει τον Σταύρο, ενώ το ίδιο κάνουν και η Άννα με την Αγγελική. Μία ακόμα τραγική φιγούρα της δολοφονίας είναι η Αλεξάνδρα, η σύντροφος του Γιώργου και βοηθός του εισαγγελέα Μαρκέτου. Η Εισαγγελία θρηνεί αυτή την τόσο ξαφνική απώλεια και ο πόνος όλων είναι αβάστακτος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό