Παγιδευμένοι: Το ένοχο μυστικό του Θοδωρή τη νύχτα του φόνου

Παγιδευμένοι: Το ένοχο μυστικό του Θοδωρή τη νύχτα του φόνου

Η νέα δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» έρχεται σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες και αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα των τηλεθεατών.

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 έρχεται να βάλει «φωτιά» στην τηλεθέαση και στον ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες που είτε συνεχίζουν με νέο κύκλο, είτε κάνουν με τη σειρά τους πρεμιέρα.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς έρχεται τη Δευτέρα (19/9) στις 22:00 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα με Τετάρτη.

Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Η δικηγόρος Άννα Ροδίτη και ο Εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος είναι δύο νομικοί που μοιράζονται το ίδιο πάθος για απόδοση δικαιοσύνης, ωστόσο ο καθένας το κάνει με διαφορετικές μεθόδους. Η πρώτη είναι επαναστάτρια, δεν έχει όριο και δεν τη σταματάει τίποτα προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει, ενώ ο δεύτερος είναι ειλικρινής και λειτουργεί πάντα σύμφωνα με τους κανόνες. Η διαμάχη είναι αναπόφευκτη και αυτός είναι και ο λόγος που πάντα οι δρόμοι τους συναντιούνται.

Μία αναπάντεχη αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς ο αδερφός του Δημήτρη, Θοδωρής, θεωρείται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία του μικρού κοριτσιού.

Ο πατέρας των δύο αγοριών, Σπύρος Μαρκέτος που είναι και Διοικητής της Αστυνομίας, βρίσκεται μπροστά σε ένα πολύ μεγάλο δίλημμα. Ο Εισαγγελέας, Σταύρος Μαυρίδης που έχει αναλάβει την υπόθεση, αποφασίζει την κράτηση του Θοδωρή. Τα κίνητρά του είναι καθαρά ή μήπως κρύβουν μία προσωπική διαμάχη με τον Δημήτρη;

Ο Δημήτρης ψάχνει έναν καλό δικηγόρο προκειμένου να σώσει τον αδερφό του. Και πάλι πέφτει… πάνω στην Άννα, καθώς όλα όσα της καταλογίζει, φαίνεται να είναι τα μόνα όπλα για να σώσει τον αδερφό του.

Θα τον βοηθήσει η Άννα να αποδείξει την αθωότητα του Θοδωρή; Κανείς δεν είναι σίγουρος για την αθωότητά του, αφού κρατάει κλειστό το στόμα του και η μοναδική πληροφορία που δίνει, αποδεικνύεται ότι είναι ψέμα.

Οι δρόμοι της Άννας και του Δημήτρη συναντιούνται σ’ ένα σταυροδρόμι που δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Αμφισβητούν πλέον όλα όσα πίστευαν. Κανένας από τους δύο δεν γνωρίζει ότι η μοίρα τους παίζει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Γιατί σ’ αυτόν τον αγώνα που ξεκινάνε… μία συγκλονιστική αποκάλυψη θα ανατρέψει τα πάντα!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό