Παλαιστίνιοι μετανάστες μπαινοβγαίνουν στην χώρα μας χωρίς έλεγχο- Πιθανό να υπάρχουν και  στελέχη της Χαμάς

Παλαιστίνιοι μετανάστες μπαινοβγαίνουν στην χώρα μας χωρίς έλεγχο- Πιθανό να υπάρχουν και στελέχη της Χαμάς

Ήδη έχει σημάνει συναγερμός στο κτίριο της Κατεχάκη όπου επανεξετάζουν και πάλι το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο έλεγχος στις εισόδους – εξόδους της χώρας για τον τυχόν εντοπισμό μελών της Χαμάς και της Χεσμπολάχ.

Στα «τυφλά» η Ελλάδα μπροστά στο φάντασμα της διεθνούς τρομοκρατίας όπως αυτό εμφανίστηκε ξαφνικά στο Ισραήλ με τα αλυσιδωτά χτυπήματα της Χαμάς στο Τελ α Βιβ και την Ιερουσαλήμ αιφνιδιάζοντας τις μυστικές υπηρεσίες τόσο του Ισραήλ, όσο και των υπολοίπων χωρών της Δύσης.

Μετά από έναν πρώτο έλεγχο στους «αρμούς» του Κράτους προέκυψε ότι τα τελευταία δυο χρόνια ΔΕΝ καταγράφονται οι Παλαιστινιακής καταγωγής μετανάστες που εισέρχονται εντός του ελληνικού εδάφους και προωθούνται στις κλειστές δομές ανά την επικράτεια. Και ούτε γίνεται κάποιος έλεγχος ώστε να διαπιστωθεί ποιοι εξ αυτών ενδεχομένως είναι μέλη ή στελέχη της Χαμάς, της Χεζμπολάχ ή άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ανεξέλεγκτης δράσης μεταναστών παλαιστινιακής καταγωγής εντοπίζεται στην Αττική και τις κλειστές δομές που λειτουργούν σε αυτήν. Ήδη έχει σημάνει συναγερμός στο κτίριο της Κατεχάκη όπου επανεξετάζουν και πάλι το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο έλεγχος στις εισόδους – εξόδους της χώρας για τον τυχόν εντοπισμό μελών της Χαμάς και της Χεσμπολάχ.

Πηγή: ieidiseis.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό