Παναγιώτης Γαντζίδης, πρόεδρος ΣΔΠ Θράκης για τον τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης: «Μεγάλες συγκινήσεις μεταξύ των φιλάθλων και των δύο ισάξιων ομάδων»

Παναγιώτης Γαντζίδης, πρόεδρος ΣΔΠ Θράκης για τον τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης: «Μεγάλες συγκινήσεις μεταξύ των φιλάθλων και των δύο ισάξιων ομάδων»

Το Σάββατο  είχαμε την τιμή και την ευλογία να παρακολουθήσουμε έναν τελικό κυπέλου της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ, που άλλος δεν υπήρξε σαν και αυτόν, από το 1975 που συμμετέχω από πλευράς Διαιτησίας. Μεγάλες συγκινήσεις μεταξύ των φιλάθλων και των δύο ισάξιων ομάδων. Καλό ποδόσφαιρο , χορταστικά γκολ (10-9) με 3-3 στον κανονικό αγώνα και την παράταση. Πάνω από όλα όμως αισθανθήκαμε το ήθος και το fair play των ποδοσφαιριστών που απολάμβαναν την γιορτή αυτή. Κάτι που αντικατοπτρίζει την υπεύθυνη και σωστή διαπαιδαγωγική δουλειά, προπονητών και παραγόντων και τους αξίζουν τα συγχαρητήριά μου.

Ήταν μια αναμενόμενη , άρτια οργανωτική διαδικασία όλων των μελών της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ, προεξάρχοντος του εμπειρότατου Προέδρου της ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ ΜΑΝΟΥ. Τα συγχαρητήριά μου και σε αυτούς. Ακόμη και η πρωτοβουλία  να λάβει φιλανθρωπική υφή η γιορτή αυτή τους εντάσσει πιο ψηλά στην συνείδηση των φιλάθλων. Οι φίλαθλοι έδωσαν τον δικό τους παλμό χωρίς αντιπαραθέσεις. Όμως τελευταία άφησα τους Διαιτητές μας!! Τα παιδιά μας!!!ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ, ΓΚΙΟΣΗ ΜΑΡΙΟ-ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και τον 4ο ΧΟΥΣΚΟΓΛΟΥ ΑΙΧΑΝ. Ήταν ΑΨΟΓΟΙ στα καθήκοντά τους και τα όποια μικρολάθη δεν μειώνουν την αριστεία τους.

Έδειξαν ότι είναι άξιοι να διαχειρίζονται παιχνίδια υψηλού επιπέδου , κάνοντας πράξη τις γνώσεις του αντικειμένου που διδάσκονται σχεδόν όλο το χρόνο από τούς εκπαιδευτές τους , αλλά και την συνεχή υψηλή φυσική τους κατάσταση. Είμαστε υπερήφανοι  γι αυτούς όπως και για όλους τους Διαιτητές του Συνδέσμου μας και της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ . Ευελπιστούμε να τους δούμε και σε ανώτερες κατηγορίες, γιατί τους αξίζει. Τέλος εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στον Πανθρακικό που θα εκπροσωπήσει το νομό μας στα μπαράζ ανόδου Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ.

Καλό καλοκαίρι στους Διαιτητές μας  με υγεία ψυχοσωματική. ΓΑΝΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Πρόεδρος του ΣΔΠ ΘΡΑΚΗΣ).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό