Παραιτήθηκε από Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ Ροδόπης ο Παύλος Δαμιανίδης

Παραιτήθηκε από Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ Ροδόπης ο Παύλος Δαμιανίδης

Από τη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής παραιτήθηκε ο κ. Παύλος Δαμιανίδης. Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ολόκληρη η ανάρτησή του είναι η εξής:

«Προσωπικοί λόγοι που περιορίζουν σημαντικά τον διαθέσιμο χρόνο μου με οδήγησαν στο να υποβάλλω στην Αθήνα, στο τέλος του περασμένου Οκτωβρίου, την παραίτηση μου από τη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής.

Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Προέδρου μας και των ιδιαίτερα μεγάλων οργανωτικών αναγκών που προέκυπταν από αυτές, μου ζητήθηκε να παραμείνω τουλάχιστον μέχρι το τέλος των εκλογών, προκειμένου να βοηθήσω στην ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής, πράγμα το οποίο και αποδέχθηκα.

Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών, ήρθε η ώρα να κλείσει και ο τρίτος κύκλος της παρουσίας μου στη θέση αυτή, η οποία συνολικά υπερβαίνει τα 8 χρόνια.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το Κίνημα μας, μετά την εκλογή και του νέου Προέδρου μας, δείχνει να έχει αποκτήσει και πάλι μια μεγάλη δυναμική στην Ελληνική κοινωνία και είμαι πραγματικά αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα, όλοι μαζί, θα ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ την κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη χώρα.

Παραμένω πάντα ενεργό μέλος του Κινήματος μας και στη διάθεση του νέου Προέδρου και των οργάνων μας, για οτιδήποτε μπορεί να συμβάλλει στην επίτευξη των συλλογικών μας στόχων».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό