Παραιτήθηκε ο Δ/ντής του ΝΙΜΤΣ υποστράτηγος Γκιζάρης λόγω εμβολίου

Παραιτήθηκε ο Δ/ντής του ΝΙΜΤΣ υποστράτηγος Γκιζάρης λόγω εμβολίου

Παραιτήθηκε ο Διευθυντής του ΝΙΜΤΣ υποστράτηγος Σέργιος Γκιζάρης ο οποίος είναι αρνητής του εμβολίου – Είχε διοριστεί το 2020

Παραιτήθηκε, επίσημα για «προσωπικούς λόγους», ανεπίσημα, σύμφωνα με δημοσίευμα του iskra.gr επειδή δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο, ο γενικός διευθυντής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Ν.Ι.Μ.Τ.Σ), ο Υποστράτηγος (YI) Σέργιος Γκιζάρης!

Ο υποστράτηγος Γκιζάρης είχε διοριστεί επικεφαλής στο ΝΙΜΤΣ τον Μάρτιο του 2020. Ο κ. Γκιζάρης  είχε υπηρετήσει και στο παρελθόν στο ΝΙΜΤΣ, ενώ έχει διατελέσει διευθυντής στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο καθώς και διευθυντής υγειονομικού στο ΓΕΣ.

Είναι βέβαιο ότι η παραίτηση του στρατιωτικού γιατρού και διευθυντή νοσοκομείο αναμένεται να φέρει αναταράξεις στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Αντιδράσεις αποφοίτων ΣΣΑΣ στις δηλώσεις στρατιωτικού γιατρού

 

Το ΔΣ του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ με αφορμή τις απαράδεκτες αντιδράσεις ανεμβολίαστων μεταξύ αυτών και του φερόμενου προέδρου μιας ολιγομελούς ένωσης στρατιωτικών ιατρών, του κ. Μπέχλη, συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 1η Σεπτεμβρίου 2021 και αποφασίζει ομόφωνα ως ακολούθως:

 

-Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ καταδικάζει τις πρόσφατες προκλητικές, διχαστικές και απαράδεκτες δημόσιες δηλώσεις ενάντια στον εμβολιασμό, καταφεύγοντας ακόμα και σε ύβρεις εναντίον του Πρωθυπουργού, του παθολόγου Πλοιάρχου εν αποστρατεία ιατρού κ. Ζώη Μπέχλη, που ως απόφοιτος της ΣΣΑΣ ουδόλως εκφράζει το πνεύμα, τις αρχές και τον σκοπό του Συνδέσμου μας αλλά και της ίδιας της Σχολής μας, της ΣΣΑΣ.

-Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ καταδικάζει με έμφαση τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις του μέλους μας κ. Ζώη Μπέχλη εναντίον της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, που οι απόψεις του ως ιατρού είναι εκτός πραγματικότητας και επιστημονικής βάσης, απηχούν αποκλειστικά τον ίδιο και μόνο, δεν εκφράζουν τον Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΑΣ και το σύνολο των στρατιωτικών ιατρών και είναι εκτός ιατρικής δεοντολογίας.

-Διευκρινίζουμε ότι η φερόμενη ένωση στρατιωτικών ιατρών ως πρόεδρος της οποίας εμφανίζεται ο κ. Μπέχλης ουδεμία σχέση έχει με τον Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΑΣ, οι απόψεις δε του Συνδέσμου μας εκφράζονται στον επίσημο ιστότοπο : https://www.apofoitoissas.gr

armyvoice.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό