Παραιτήθηκε ο Κακουλίδης από την προεδρία του Πόντου Θρυλορίου και επιστρέφει στους πάγκους

Παραιτήθηκε ο Κακουλίδης από την προεδρία του Πόντου Θρυλορίου και επιστρέφει στους πάγκους

Στους πάγκους μετά από μια τριετία επιστρέφει ο Μιχάλης Κακουλίδης που θα κοουτσάρει αυτός τον Πόντο Θρυλορίου μετά τη φυγή Κυριάκου Χριστοδουλάκη.

Ο Κακουλίδης πρώτα ωστόσο πρέπει να αποδεσμευτεί από την προεδρία του Πόντου από την οποία και παραιτήθηκε και μετά να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Θρυλορίου.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Κακουλίδη: Μετά τις τελευταίες απρόσμενες εξελίξεις στο προπονητικό κομμάτι για την ομάδα του Πόντου Θρυλορίου, και μετά από πολλές σκέψεις και πλάνα λειτουργίας για όλο το κλαμπ αποφάσισα να αποδεσμευθώ από την θέση ευθύνης του προέδρου του συλλόγου θέση η οποία θα καλυφθεί εσωτερικά μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου. Έτσι λοιπόν σήμερα υποβάλλω την παραίτηση μου στο Δ.Σ. με την προτροπή να γίνει αποδεκτή σε πρώτη φάση και θα προτείνω την επικύρωση απόφασης του Διοικητικού συμβουλίου για την ανάληψη των καθηκόντων του Προπονητή του Πόντου Θρυλορίου εκ μέρους μου. Ο ΠΟΝΤΟΣ ΘΡΥΛΟΡΊΟΥ έχει διαχρονικά μεγάλη ιστορία και δεν γίνεται να αφήνεται η συνέχεια της ιστορίας του έρμαιο σε προπονητικές επιλογές αμφιβόλου αξίας και ικανοτήτων. Επανέρχομαι λοιπόν στους πάγκους μετά από ένα διάλειμμα 3 ετών για να καταφέρουμε να δούμε τον Πόντο Θρυλορίου εκεί που η ιστορία των 50 ετών του τον έχει κατατάξει, δηλαδή στην κορυφή της Ροδόπης μετά τον Πανθρακικό..Ο ΠΟΝΤΟΣ ΖΕΙ..

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό