Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης

Την παραίτησή του έκανε γνωστή πριν λίγη ώρα ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Με μια αινιγματική δήλωση και αφήνοντας αιχμές προς πάσα κατεύθυνση, ο κ. Χατζημιχαήλ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Εν μέσω καταστάσεων που συνιστούν τροχοπέδη για τη συνέχιση του εθνικά σημαντικού έργου του Οργανισμού και δεν συνάδουν με τη δική μου στάση ζωής, υπέβαλα την παραίτηση μου».

Ενώ καταλήγει, κάνοντας λόγο για ανησυχία για το μέλλον του λιμανιού και τον ρόλο που θα διαδραματίσει: «Αποχωρώ ανήσυχος για το μέλλον και προβληματισμένος για την εμπέδωση του μοναδικού στρατηγικού χαρακτήρα και ρόλου του λιμένα, αγωνία την οποία είχα έγκαιρα επικοινωνήσει».

Τα ερωτήματα που προκύπτουν, από αυτή την παραίτηση, είναι σίγουρα πολλά και οι υποψίες για σημαντικές διαφωνίες φουντώνουν. 

Μένει να δούμε τώρα τα επόμενα βήματα του ΟΛΑ και πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα η νέα διοίκηση του Οργανισμού. 

 

Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο της ανάρτησης:

Εν μέσω καταστάσεων που συνιστούν τροχοπέδη για τη συνέχιση του εθνικά σημαντικού έργου του Οργανισμού και δεν συνάδουν με τη δική μου στάση ζωής, υπέβαλα, όπως μου ζητήθηκε και όπως είχα ενημερώσει αρμοδίως ότι θα πράξω, την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης.

Υπηρέτησα με συνέπεια, αυταπάρνηση & αξιοπρέπεια το εθνικό συμφέρον στην πιο δυναμική περίοδο της εκατό-πενήντα-τριάχρονης ιστορίας του λιμένα Αλεξανδρούπολης, προτάσσοντας την ανάδειξη της περιοχής και τη δημιουργία σημαντικού γεωπολιτικού αποτυπώματος της Ελλάδος στην Ανατολική Ευρώπη!

Νιώθω υπερήφανος, μεταξύ άλλων, για τον μετασχηματισμό επί των ημερών της προεδρίας μου του λιμένα Αλεξανδρούπολης σε διεθνές κόμβο στρατιωτικών logistics καθιστώντας τον ζωτική στρατηγική υποδομή της διεθνούς ασφάλειας καθώς και για την εκτίναξη των εμπορικών του δραστηριοτήτων!

Αποχωρώ ανήσυχος για το μέλλον και προβληματισμένος για την εμπέδωση του μοναδικού στρατηγικού χαρακτήρα και ρόλου του λιμένα, αγωνία την οποία είχα έγκαιρα επικοινωνήσει.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό