Παράπονα με απειλές απόσυρσης και αναφορές στον αδερφό διαιτητή που έπαιζε με την αντίπαλη ομάδα καταγγέλλουν οι Ασώματοι !

Παράπονα με απειλές απόσυρσης και αναφορές στον αδερφό διαιτητή που έπαιζε με την αντίπαλη ομάδα καταγγέλλουν οι Ασώματοι !

Ένα συναρπαστικό ματς είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Θράκης, όπου η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου παρόλο που έχανε 1-3 στο ημίχρονο πήρε την νίκη στις καθυστερήσεις με 5-4 κόντρα στην Ένωση Ασωμάτων που έιχε πολλά παράπονα από την διαιτησία βγάζοντας και ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Σε αυτήν η ομάδα των Ασωμάτων μιλά για πολύ κακή εφαρμογή των κανονισμών, και έαν συνεχιστούν τέτοιες διαιτησίες θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα, καταγγέλοντας πως αδερφός επόπτη ήταν παίκτης της ομάδας του Θρυλορίου και αυτό ίσως τον … άγχωσε! (Φώτο Περισκόπιο)

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ασωμάτων:

Σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Θράκης παρακολουθήσαμε έναν αγώνα με πολλά δυσάρεστα που μπορούν να συμβούν μόνο στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης. Εξ αρχής δίνουμε τα συγχαρητήρια μας για την νίκη της αντίπαλης μας ομάδας την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλοριου που πήρε την νίκη δίκαια. Αλλά δύστυχος δεν μπορούμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια στην διαιτησία του αγώνα. Στον αγώνα μάθαμε τους νέους κανονισμούς όπως δεν είναι παράβαση όπως αν ο τερματοφύλακας πιάνει την μπάλα με χέρια εκτός περιοχής πέναλτυ. Επίσης μάθαμε ότι η βρισιά κατα αντιπάλου παίκτη μπροστά στον διαιτητή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ. Αλλά αυτό που δεν μπορούμε να δεχτούμε είναι σε ένα παιχνίδι τόσο κρίσιμο για την βαθμολογική κατάταξη παραμονής κατηγορίας ο ορισμός του Β βοηθού που τυγχάνει να είναι και ΑΔΕΡΦΟΣ του ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ που αγωνίστηκε σήμερα με Νο 2. Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε τον ορισμό αυτό διότι δεν είμαστε σίγουρη αν ο βοηθός αυτός είχε την ηρεμία η ήταν αγχωμένος στο παιχνίδι. Εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας και θελουμε να αναφέρουμε στον αθλητικό κόσμο της Ροδόπης αν θα έχουμε τέτοιου τύπου ορισμού διαιτητών και σημερινού τύπου διαιτησίες ξανά στα παιχνίδια μας, για να προστατέψουμε τον κόπο και τον ιδρώτα των αθλητών μας θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΩΜΑΤΩΝ

ThrakiSports

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό